2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-10-25-1127389/

Napi terror – 10.25.

  • Terrorizmus finanszírozásának gyanújával a német hatóságok eljárást indítottak orosz állampolgárságú, csecsen nemzetiségű menedékkérők ellen, az üggyel összefüggésben kedden házkutatást tartottak 13 helyszínen.
  • Őrizetbe vettek két marokkói állampolgárságú imámot a spanyol csendőrök a Baleári-szigetekhez tartozó Ibizán az Iszlám Állam terrorszervezet dicsőítése és a dzsihadizmus tanainak terjesztése miatt – közölte a spanyol belügyminisztérium.
  • Francois Hollande francia államfő arra kérte az Iszlám Állam dzsihadista szervezet elleni nemzetközi koalíció tagjait, hogy számoljanak az ostromlott Moszul elestének következményeivel, elsősorban a külföldi harcosok származási országukba való visszatérésével vagy esetleges visszavonulásukkal Szíriába.
  • A márciusi brüsszeli terrortámadások közvetlenül mintegy 323 millió euró (körülbelül 100 milliárd forint) veszteséget okoztak Belgiumnak – közölte kedden Kris Peeters belga gazdasági miniszter a helyi sajtó tájékoztatása szerint.
  • Tizenkét embert öltek meg fegyveresek egy vendégházban Kenya északkeleti részén, közel a szomáliai határhoz – közölték rendőrségi forrásokból.
  • Fegyveresek megtámadtak egy rendőrakadémiát hétfőn késő este Pakisztánban, legalább 60 embert megöltek, és mintegy 120-at megsebesítettek – közölték különböző források. A terrortámadás elkövetését kedden az Iszlám Állam vállalta magára.
A Manderai vendégház romjain is tetten érhető a terrorizmus pusztító ereje

Forrás: MTI

A Manderai vendégház romjain is tetten érhető a terrorizmus pusztító ereje

 

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!