2017. december 12., kedd, Gabriella napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-10-21-2368723/

Napi terror 10.21.

  • A bajor rendőrség őrizetbe vett egy 33 éves német állampolgárságú férfit a szombat reggeli müncheni késes támadások ügyében – közölte a rendőrség. A hatóságok azt feltételezik, hogy a támadó zavart elmeállapotban követte el tettét.
  • Az afgán hadsereg legalább 15 katonája halt meg szombaton egy öngyilkos merénylő által elkövetett kabuli robbantásban, a hadsereg egyik kiképző központja előtt – közölték a hatóságok.
  • Jelentősen nőtt a pénteki afganisztáni merényletek halálos áldozatainak a száma a korábban megadottakhoz képest – közölték a kabuli hatóságok.
  • A korábban közölteknél jóval több rendőr és katona halt meg Egyiptomban egy szélsőségesek ellen indított, balul elsült rajtaütésben – közölték helyi biztonsági források, egyes híradások szerint 30, más jelentések szerint 52 rendőr és katona haláláról beszámolva.
  • Kiűzték a szíriai kormányerők az Iszlám Állam terrorszervezet harcosait a Homsz tartománybeli El-Karjatein településről – jelentette a Sana hivatalos szíriai hírügynökség.

Fotó: MTI

Eredményre vezetett a rendőrségi hajtóvadászat a késes támadó után

 

Kiemelt

Izrael fővárosa Jeruzsálem

Először tekintsünk a nemzetközi, liberális érdekekre, melyek már köszönőviszonyban sincsenek a klasszikus szabadelvű értékekkel, ahogyan azokat anno a magyar reformkor nagyjai is vallották.

Poszt-trauma

Havas tanár úr és a sötét árnyak

Itt a legújabb zaklatási ügy!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!