2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-10-18-1109005/

Napi terror – 10.18.

  • Tucatnyi házkutatást tartottak terrorizmus gyanúja miatt Belgiumban, amelyek során négy embert őrizetbe vettek a hatóságok – jelentette be a belga szövetségi ügyészség.
  • A cél az, hogy „úgy védjük meg” a schengeni külső határokat, hogy ne kelljen az övezeten belül korlátozásokat bevezetni, határellenőrzéseket visszaállítani – hangsúlyozta a szlovén partnerével folytatott budapesti megbeszélése után tett sajtónyilatkozatban Pintér Sándor belügyminiszter.
  • Nem feltétlenül a börtönökben radikalizálódnak a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet európai tagjai – mondta Tamási Erzsébet kriminológus az M1 aktuális csatornán.
  • Míg a nigériai kormány a chiboki lányok hazaengedésének feltételeiről egyezkedik a Boko Haram terrorszervezettel, a dzsihádistákkal élő lányok közül több mint százan nem akarják elhagyni a terroristákat.

bokoharamaldozatai

 

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!