2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-10-17-2353789/

Napi terror 10.17.

  • Az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet több tucat dzsihadistájával végeztek két kiképző táborra mért amerikai légicsapások Jemenben – közölte hétfőn a Pentagon.
  • A szakadár Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) nevű terrorszervezet pokolgépe két török katonával végzett hétfőn késő este az észak-iraki Záb térségében – közölte a török haderő kedden.
  • Többen meghaltak a kelet-afganisztáni Paktia tartomány Gardíz nevű városában, amikor a tálibok megtámadtak egy rendőrségi kiképzőközpontot kedden – közölte Abdul Váli Száhi kormányzóhelyettes.
  • Pokolgép robbant kedden egy rendőrségi jármű mellett a dél-törökországi Mersin város egyik főutcájában, 12 rendőr megsebesült – közölte az NTV török hírtelevízió Mersin tartomány kormányzói hivatalára hivatkozva.
  • Őrizetbe vettek kedden Franciaország délkeleti részén, valamint Párizs környékén tíz embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy politikusok és muzulmán vallási helyek ellen terveztek merényleteket.

 

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!