2017. december 12., kedd, Gabriella napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-10-11-2329966/

Napi terror 10.11.

  • Az Iszlám Állam (IÁ) visszaszorulásával nőhet a terrorizmus veszélye Európában, ugyanis visszatér az EU-ba az a mintegy ötezer ember, aki korábban az IÁ oldalán a Közel-Keletre ment harcolni.
  • Újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a tavaly márciusi brüsszeli terrorcselekményekkel összefüggésben – jelentette be szerdán a belga szövetségi ügyészség.
  • Belgiumban bejegyzett internetes címet használ az Iszlám Állam terrorszervezet szócsövének tartott Aamák hírügynökség – adta hírül szerdán a La Libre Belgique belga napilap.
  • Felszámolták a Hizb ut-Tahrir al-Iszlami elnevezésű terrorszervezet egy hatfős sejtjét az orosz hatóságok Bahcsiszerájban – közölte szerdán a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) krími parancsnoksága.
  • Dánia nem adja ki Törökországnak a január elsején egy isztambuli éjszakai klubban elkövetett, 39 ember életét kioltó terrortámadás egyik állítólagos közreműködőjét – közölte szerdán a TASZSZ orosz hírügynökség a Ritzau dán hírügynökségre hivatkozva.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Izrael fővárosa Jeruzsálem

Először tekintsünk a nemzetközi, liberális érdekekre, melyek már köszönőviszonyban sincsenek a klasszikus szabadelvű értékekkel, ahogyan azokat anno a magyar reformkor nagyjai is vallották.

Poszt-trauma

Havas tanár úr és a sötét árnyak

Itt a legújabb zaklatási ügy!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!