2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-09-29-2283067/

Napi terror 09.29.

  • Legalább hat ember meghalt és tizenhat megsebesült Kabulban, mert egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát a reggeli imáról hazatérő hívők között – közölte a fővárosi kórház egyik illetékese.
  • Az al-Shabaab szomáliai terrorszervezet fegyveresei lerohantak egy katonai támaszpontot a szomáliai főváros, Mogadishu közelében, megöltek 17 katonát, és elfoglalták a bázist, illetve a mellette lévő települést is – közölte a terrorcsoport, a helyi lakosok és tisztségviselők is megerősítették ezt.
  • Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet támogatásáért kapott hat év börtönt Nagy-Britanniában egy muzulmán hitszónok, aki prédikációiban terrorizmusra biztatott.
  • Az Iszlám Állam terrorszervezet mintegy száz tagjával végzett az iraki légierő Havídzsánál – jelentette az asz-Szummaríja iraki televízió a hadsereg sajtószolgálatára hivatkozva.
  • A világ még sok-sok évig fog küzdeni a terrorizmus problémájával – jósolta Peter Neumann terrorszakértő, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet különmegbízottja bécsi sajtótájékoztatóján, miután bemutatta a szervezet megrendelésére készített jelentését.

Fotó: MTI

Ki tudja, mikor lesz végre béke és biztonság Afganisztánban

 

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!