2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-09-28-2278510/

Napi terror 09.28.

  • Az afgán biztonsági szolgálat tucatnyi tagja meghalt csütörtökön egy rendőrőrs elleni öngyilkos merényletben a dél-afganisztáni Kandahár tartományban.
  • Élelmiszerek megmérgezésével fenyeget egy zsaroló Németországban – figyelmeztettek a hatóságok csütörtökön.
  • Egy embert elfogtak, két ingatlanban pedig házkutatás folyik egy londoni terrorellenes akció során – adta hírül a The Telegraph nevű brit újság portálja.
  • Terrorizmus finanszírozásának vádjával két év szabadságvesztésre ítélt egy párizsi büntetőbíróság csütörtökön egy francia nőt, Nathalie Haddadit, amiért pénzt küldött dzsihadista fiának, aki az összegből repülőjegyet vett, hogy Szíriában csatlakozhasson az Iszlám Állam szervezetéhez.
  •  Az Iszlám Állam terrorszervezet, miután tavaly kiűzték Szirt városából, a líbiai sivatagban új hadsereget hozott létre, amely legalább három dandárból áll – közölte csütörtökön az észak-afrikai állam főügyésze.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!