2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-09-20-2243281/

Napi terror 09. 20.

  • Két újabb embert vett őrizetbe a rendőrség a múlt heti londoni metrómerénylettel összefüggésben szerdán – közölték a brit hatóságok.
  • Moszkvában hat bevásárlóközpontot és 12 önkormányzati épületet, Szentpéterváron pedig a történelmi belvárosban található Palota tér egy részét kellett kiüríteni bombariadó miatt – közölték szerdán orosz sajtóforrások.
  • Bár az Iszlám Állam katonái folyamatosan szorulnak vissza Irakban és Szíriában, a terrorszervezet semmit sem vesztett internetes népszerűségéből. A mai napig tömegek kattintanak a dzsihadisták által feltöltött online tartalmakra. Egy friss kutatás szerint a merényletek sújtotta Nagy-Britanniában különösen sokan érdeklődnek az internet szélsőségesei iránt.

 

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!