2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-09-19-2237527/

Napi terror 09.19.

  • Megszökött Németországból az a 16 éves lány, akit telefonon keresztül radikalizált az Iszlám Állam, majd feleségül ment az egyik terroristához – most egy iraki börtönben várja sorsát.
  • Őrizetbe vettek egy fiatal férfit a londoni metróban múlt pénteken elkövetett pokolgépes merénylettel összefüggésben – közölte a brit rendőrség. Ő a harmadik, akit a terrorcselekmény után indult országos nyomozás kezdete óta elfogtak.
  • Őrizetbe vettek a spanyol hatóságok egy 25 éves pakisztáni férfit a katalóniai Lleidában terrorista propaganda terjesztésének gyanújával – közölte a spanyol belügyminisztérium kedden.
  • Mintegy 300 ezer, terrorpropagandát terjesztő Twitter-fiókot töröltek 2017 első félévében – közölte a mikroblog-szolgáltató kedden, a portál átláthatóságát szolgálni hivatott legfrissebb jelentésében.
  • Több, mint 20 ezer embert kellett evakuálni kedden Moszkvában és három másik oroszországi régióban a tízedik napja tartó, pokolgépes támadások veszélyére figyelmeztető hamis telefonhívások miatt.
  • Letartóztattak egy férfit, miután mobiltelefonba szerelt bombát találtak nála az indiai Bangalore repterén. Dubaiba utazott volna, de fennakadt az ellenőrzésen.

 

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!