2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-09-18-2233072/

Napi terror 09.18.

  • Megkezdődött hétfőn az Eiffel-torony biztonságának megerősítését szolgáló golyóálló üvegfal építése a leglátogatottabb francia turistalátványosság körül.
  • Legalább 15 ember meghalt és 43 megsebesült a Boko Haram terrorista szervezet három öngyilkos merénylőjének akciójában az északkelet-nigériai Borno állam egyik falvában – közölte hétfőn az állami katasztrófavédelem egyik tisztségviselője.
  • Az Iszlám Állam terrorszervezet soraiban harcoló amerikai állampolgárságú terrorista adta meg magát Szíriában az amerikaiak támogatását élvező koalíciónak.
  • Szabadságvesztésre ítéltek Oroszországban két nőt amiatt, hogy terrortámadásra készültek egy forgalmas szórakozó- és üzletközpontban.
  • Moszkvában kilenc önkormányzati épületből több mint 600 embert evakuáltak a rendvédelmi szervek bombariadó miatt – közölte a TASZSZ állami hírügynökség hétfőn rendvédelmi forrásra hivatkozva.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Szónokokkal, fotósokkal alig több, mint ezren a Jobbik „kormánybuktató” nagy tüntetésén

Egy jobb NB II-es meccsen is többen vannak, mint a nagy hanggal beharangozott, Jobbik-balliberális szövetség által nagyon várt tüntetésen.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!