2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-09-15-2223085/

Napi terror 09.15.

  • Terrorcselekmény történt a londoni metróban. A hivatalos közlések szerint az incidensben 22 ember sérült meg, egyikük sem súlyosan. A támadás elkövetőjeként az Iszlám Állam dzsihadista terrorszervezet jelentkezett. Theresa May brit miniszterelnök bejelentette, hogy nem változik a nagy-britanniai terrorkészültség, amely jelenleg a második legmagasabb szinten van.
  • A londoni mellett két francia helyszínen is támadás történt, Párizsban katonára, egy közép kelet-franciaországi városban civilekre támadt a feltehetőleg iszlamista terrorista.
  • Halálra ítélt első fokon egy pakisztáni bíróság egy keresztény férfit, aki a vád szerint istenkáromló verset küldött egy muszlim barátjának a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatáson keresztül – közölte a vádlott ügyvédje.
  • Külföldről érkezett Szentpétervárra az összes pokolgépes támadásra figyelmeztető, szándékosan félrevezető hívás – közölte újságírókkal Alekszandr Govorunov, az orosz nagyváros kormányzóhelyettese.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!