2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-09-14-2218663/

Napi terror 09.14.

MTI
  • Terrorizmus miatt fejenként hat év szabadságvesztésre ítélt három szíriait egy bolgár bíróság. A három férfi Németországból Szíriába indult, hogy csatlakozhasson az Iszlám Állam terrorszervezethez, de a török határnál elfogták őket.
  • Legalább 50 ember meghalt és több mint 80 megsebesült egy dél-iraki városban. A támadók előbb egy étteremben lövöldöztek, majd egy autóba rejtett pokolgépet hoztak működésbe egy katonai ellenőrzőpontnál.
  • Mintegy 70 százalékkal emelkedett és rekordot döntött a terrorizmushoz köthető bűncselekmények gyanújával Nagy-Britanniában őrizetbe vettek száma a júniussal zárult egy évben – közölte az éves adatokat a brit belügyminisztérium.

 

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!