2017. február 23., csütörtök, Alfréd napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-01-06-1308862/

Napi terror 01.06.

  • Az Iszlám Állam terrorszervezet egyik vezetőjének, a „balkáni mészárosként” és „kacaniki hentesként” is ismert, koszovói származású Lavdrim Muhadzserinek a migránsokkal együtt sikerült Szíriából Európába jutnia, és jelenleg is Koszovóban tartózkodik – számolt be a hírről a térség sajtója a napokban.
  • Őrizetbe vett 18 embert a török rendőrség a nyugati-törökországi Izmirben előző nap autóba rejtett pokolgéppel elkövetett robbantással kapcsolatban – közölte Bekir Bozdag török igazságügyi miniszter.
  • A bangladesi rendőrség egy összecsapásban megölt két iszlamista fegyverest, köztük a tavalyi dakkai terrortámadás fő gyanúsítottját.
  • Újabb városrészt foglalt vissza az iraki hadsereg Moszul városának keleti felén péntek reggelre az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezettől – közölte egy magas rangú katonai vezető a dpa német hírügynökséggel.

Forrás: hirado.hu

Szemtanúk szerint kávézókban tölti idejét a hirhedt terrorista mészáros

 

Kiemelt

Kormánydöntés: emelik a Gulágra hurcoltak nyugdíját

Balog Zoltán a Szovjetunióba hurcoltak emlékévének országos zárórendezvényén úgy fogalmazott: sajnos egyre kevesebb ember kaphatja meg ezt a megemelt nyugdíjat.

Poszt-trauma

A Momentum esete a Népfronttal

Tagtoborzó szavazás.

Elképesztő mélységekbe süllyedt a Momentum

Az alelnök a hazugságnál is messzebb ment.

Simicska, Kálmán Olga, meg az Index

Megmosolyogtató interjú a Simicska érdekeltségébe tartozó portálon.

Újabb csapás érte a Hír TV-t

Na vajon most melyik stáb távozik?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!