2017. március 23., csütörtök, Emőke napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-01-03-1299847/

Napi Terror 01.03.

  • Fegyveresek támadtak meg két rendőrőrsöt az iraki Szamarrában, és legalább hét rendőrrel végeztek – közölték hétfőn éjjel iraki biztonsági források.
  • A feltűnés elkerülése végett feleségével és két gyerekével együtt érkezett Szíriából Törökországba novemberben az újévi isztambuli merénylet elkövetője – írták török lapok titkosszolgálati és terrorelhárítási forrásokra hivatkozva. A merénylőről már fotókat is közzétettek, a hajtóvadászat ellene pedig tovább folytatódik. Felesége, akit már őrizetbe vették, azt állítja, hogy a televízióból értesült a támadásról.
  • Az olasz kormány erőteljesebben kíván fellépni az iszlám fundamentalizmus terjedése ellen az ország börtöneiben raboskodó észak-afrikaiak között – jelentette a La Repubblica című olasz lap.
  • A török hatóságok őrizetbe vették kedden reggel az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtéren, majd egy órával később szabadon engedték azt az Akhe Masrapov nevű, kirgiz állampolgárságú férfit, aki hasonlít az újévi isztambuli terrortámadás elkövetőjére – jelentette a Dogan török hírügynökség.
A török hatóságok nyilvánosságra hozták az isztambuli merénylő fotóját

A török hatóságok nyilvánosságra hozták az isztambuli merénylő fotóját

 

Hirdetés

Kiemelt

Orbán Viktor: erősíteni kell Európa védelmi rendszerét

A miniszterelnök felhívta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár figyelmét arra, hogy fel kell gyorsítani a Nyugat-Balkán integrációját az Európai Unióba és a NATO-ba.

Poszt-trauma

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Alföldi Róbert hazudik

Azt állítja, soha nem politizált direkten a színpadon.

Megalázó sms-eket küldözgetnek a HírTV vezetői a távozóknak

Tovább bomlik Simicska tévéje.

Orbánt támadja Németország leendő diktátora

A német szoci bosszút forral.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!