2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-01-03-1299847/

Napi Terror 01.03.

  • Fegyveresek támadtak meg két rendőrőrsöt az iraki Szamarrában, és legalább hét rendőrrel végeztek – közölték hétfőn éjjel iraki biztonsági források.
  • A feltűnés elkerülése végett feleségével és két gyerekével együtt érkezett Szíriából Törökországba novemberben az újévi isztambuli merénylet elkövetője – írták török lapok titkosszolgálati és terrorelhárítási forrásokra hivatkozva. A merénylőről már fotókat is közzétettek, a hajtóvadászat ellene pedig tovább folytatódik. Felesége, akit már őrizetbe vették, azt állítja, hogy a televízióból értesült a támadásról.
  • Az olasz kormány erőteljesebben kíván fellépni az iszlám fundamentalizmus terjedése ellen az ország börtöneiben raboskodó észak-afrikaiak között – jelentette a La Repubblica című olasz lap.
  • A török hatóságok őrizetbe vették kedden reggel az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtéren, majd egy órával később szabadon engedték azt az Akhe Masrapov nevű, kirgiz állampolgárságú férfit, aki hasonlít az újévi isztambuli terrortámadás elkövetőjére – jelentette a Dogan török hírügynökség.
A török hatóságok nyilvánosságra hozták az isztambuli merénylő fotóját

A török hatóságok nyilvánosságra hozták az isztambuli merénylő fotóját

 

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!