2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-01-02-2635519/

Napi terror 01.02.

  • Ismeretlen fegyveresek 17 hívővel végeztek az újévi misét követően Nigéria főként keresztények lakta, déli részén – mondta el Osi Olisa helyi tisztségviselő.
  • Ötvenezer iraki keresztény ünnepelhette saját városában Jézus születésének ünnepét. Az egyik legősibb keresztény egyház hívei azután térhettek vissza őseik földjére, hogy azt az amerikai hadsereg vezetésével harcoló erők visszafoglalták az Iszlám Államtól.
  • Brutális támadás ért Párizs egyik elővárosában két rendőrt szilveszter éjjel, az esetet a francia elnök és a belügyminiszter is élesen elítélte, és az elkövetők felelősségre vonását ígérte – írta a Die Welt című német napilap.
  • Hármasról kettes fokozatúra csökkenthetik a terrorfenyegetettségi szintet Belgiumban – közölte a La Libre Belgique című belga napilap Jan Jambon belga belügyminiszter nyilatkozatát idézve.

Fotó: MTI/EPA/Amel Pain

9500 iraki keresztény család reménykedik

 

Kiemelt

Egyhavi keresettel több maradt az embereknél

A további emelkedéshez jó alapot teremt a minimálbér nyolcszázalékos és a garantált bérminimum további 12 százalékos emelése – mondta Varga Mihály.

Poszt-trauma

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!