2017. július 28., péntek, Szabolcs napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/na-melyik-radiot-tamogatja-soros-1694110/

Na melyik rádiót támogatja Soros?

facebook.com/OpenSocietyFoundations/

Szívhez szóló bejegyzésben tette közzé a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok, mért támogatják a Tilos Rádiót, amely persze alappillére a szabad és független magyar sajtónak, amelyért oly nagyon aggódnak.

Olyan gyöngyszemek találhatóak a szövegben. mint, „Az utóbbi 25 évben fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy az igazságot megismerjék az emberek. Olyan kulcsfontosságú társadalmi kérdésekkel foglalkoznak, amelyekkel más magyar médiumok alig.”, vagy ez: „Egy egészséges és sikeres nemzet számára a szabad sajtó kulcsfontosságú. A Nyílt Társadalom Alapítványok segítségével a tilos rádió biztosítja a szabad sajtó fennmaradását Magyarországon.”

A nagy szabadsajtózás közepette még esetleg odaírhatták volna, hogy ilyen mondat is elhangzik a Tilos Rádióban: „A legszívesebben kiirtanám az összes keresztényt”.

Ezt a rádiót támogatja Soros György alapítványa.

Kiemelt

Politikacsinálás kerülő utakon

Egy sor szervezet és csoportosulás a tényleges civil szervezetek mögé húzódva tisztán pártpolitikai aktivitást fejt ki, pártpolitikai célok megvalósítására tör.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!