2017. március 27., hétfő, Hajnalka napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/na-hova-tart-azurak-csaba-1326796/

Na, hová tart Azurák Csaba?

A szakmaiságot mellőzve, hamarosan harcos politikai bulvármédiumként üzemel majd a Hír TV – informálták lapunkat a hírcsatorna egyes munkatársai. Amint azt közölték, a kulturális programok háttérbeszorítása mellett még magasabb fordulatszámra kapcsolják a kormányzati kritikát.

Ezt egyebek mellett újabb balliberális nagyágyúk leigazolásával szeretnék elősegíteni. Úgy tudjuk, a televízió vezetői jelenleg is egyeztetnek a kiváló szocialista és DK-s kapcsolatokkal rendelkező Azurák Csabával. De a TV2 volt hírigazgatója mellett intenzív tárgyalások zajlanak az ellenzéki körökben nagyon népszerű Kóczián Péterrel is. Őt egyébként a Hír TV képernyőjén ismerhették meg a nézők, ahonnan azonban botrányos körülmények között távozott egy Orbán-interjút követően.

A televízió a hvg.hu és a 24.hu munkatársai közül szintén igyekszik átcsábítani munkatársakat. Ők már egy olyan Hír TV-nél kezdhetnének dolgozni, amelynek meghatározó arca nem más, mint Kálmán Olga. Az ATV-től távozó sztárriporter február közepétől áll munkába a balra fordított Simicska-tévénél.

A PestiSrácok értesülései szerint a Hír TV egykori sikerműsora, a Célpont kiemelt szerepet kap majd a kormányellenes offenzívában. A portál úgy tudja, az elszeparált stáb tagjaival külön titoktartási nyilatkozatot írattak alá a tévé vezetői.

Ezzel párhuzamosan a durvuló hangnem és a balliberális térfoglalás miatt a Hír TV több munkatársa mondott fel és szerződött a jobboldali Echo TV-hez. Amint a napokban kiderült, Simicska Lajos személyes harcához már egyik legjobb barátja és üzlettársa, Nyerges Zsolt sem hajlandó asszisztálni. A PestiSrácok szerint a két férfi a közelmúltban – egy vadászatot követően – tettlegességig fajuló konfliktusba keveredett, miután Nyerges is egyértelművé tette: nem kíván vagyonokat áldozni Orbán Viktor megbuktatására.

Hirdetés

Kiemelt

A nagynéni főztje

Világéletében séf akart lenni, és 23 évesen felért a csúcsra: Michelin-csillagos étterem konyhafőnöke lett. Fél évvel később jött a feketeleves.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!