2017. november 21., kedd, Olivér napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/morvai-velemenye-nem-erdekli-jobbikosokat-2386624/

Morvai véleménye nem érdekli a jobbikosokat

Hihetetlen, de úgy tűnik, a Jobbikban nem kíváncsiak a párt által az Európai Parlamentbe (EP) delegált képviselő lapunkban csütörtökön megjelent interjújára. Talán nem véletlenül, Morvai Krisztina ugyanis határozottan kiállt a magyar kormány bevándorláspolitikája mellett, mint fogalmazott: büszke arra, hogy Magyarország elsőként vállalta az unióban a schengeni határok, így az egész kontinens megvédését.

A Jobbik volt államfőjelöltje és EP-listavezetője – aki szerint a kvótarendszer megbukott – úgy véli, az európai migrációs politika annyira abszurd, életszerűtlen és embertelen, hogy csakis valamilyen gonosz ördögi terv állhat mögötte.

– Azt nem tudnám megmondani, hogy Soros-e az egyes számú tervező. A legfontosabbnak azt tartom, hogy az általa is képviselt elképzelések ne valósulhassanak meg, és megvédjük a hazánkat – fogalmazott a Magyar Időknek.

Fotó: MTI

A Jobbikot nem érdekli EP-képviselőjének véleménye

Tekintettel arra, hogy a Jobbik nem támogatja hazánk bevándorláspolitikáját, és Soros György tevékenységét sem látják fenyegetőnek, szerettük volna megtudni, miként vélekednek EP-képviselőjük szavairól. Ám a más esetekben határozott véleménnyel rendelkező, naprakész képviselők nagy része azzal hárította el a válaszadást, hogy még nem volt ideje elolvasni a Morvai-interjút.

Erre hivatkozott Apáti István és Dúró Dóra is. Utóbbi meleg szívvel ajánlotta Mirkóczki Ádám szóvivőt. Hegedűs Lórántné köszönés nélkül tette le a telefont, amikor megtudta, a Magyar Időktől keressük.

Szilágyi György annyit közölt, forduljunk bizalommal a sajtóosztályhoz. Megtettük, de lapzártánkig sem Mirkóczki Ádámtól, sem a Jobbik sajtókapcsolatokért felelős osztályától nem kaptunk választ.

Legutóbb egyébként Toroczkai Lászlónak, a Jobbik alelnökének az interjúját felejtették el elolvasni a párt képviselői, ami ugyancsak nem csoda, hiszen a Jobbikot bíráló Toroczkai hangsúlyozta, a nemzeti radikális szavazókat nem szabad veszni hagyni.

Ásotthalom polgármestere elismerte, hogy számos kérdésben vita van közte és Vona Gábor, illetve a párt más prominens képviselői között, ilyen például a migránsok ügye és az alaptörvény-módosítás.

Hirdetés

Kiemelt

Tovább szépül a Budakeszi Vadaspark

A tervek szerint bővítik a Budakeszi Vadaspark területét, ahol a látogatók megnyerése érdekében folyamatosan fejlesztenek.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!