2017. május 29., hétfő, Magdolna napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/migraciot-osztonzik-hazankat-tamadok-1717027/

A migrációt ösztönzik a hazánkat támadók

A propagandafilm negatív színben tünteti fel a kelet-európaiakat
Miközben Európa egyik fele, így Magyarország az illegális bevándorlást próbálja visszaszorítani, egyes civil szervezetek migrációt támogató videókkal bátorítják az embereket arra, hogy keljenek útra. Az EU keleti tagállamait negatívan bemutató kisfilm létrehozását az Európai Bizottságon kívül Soros György Nyílt Társadalom Alapítványához köthető szervezetek is támogatták.

Az Európaiak Határok Nélkül nevű civil szervezet migrációt bátorító videót készített többek között az Európai Bizottság, a francia kormány és a Fondation Hippocréne támogatásával. A rajzfilmet két nyelven, franciául és angolul is elkészítették és feltöltötték a legnagyobb videomegosztó portálra. A másfél perces filmben egy arab család az EU külső határán menedékjogot kér. Ekkor jelenik meg egy EU-pólós tündér és szerez egy repülőszőnyeget. Először egy kelet-európai országban szállnak le, itt dühös tüntetők fogadják őket. Nyugaton azonban az emberek szeretettel köszöntik a családot, szállást adnak nekik, sőt az egyik nyugati férfi azt mondja: nagy szükség van a bevándorlókra.

Forrás: Reuters

Bevándorlókat üdvözlő demonstráció Brüsszelben

A videó forgatókönyvét ­Philippe Cayla, a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa által is támogatott Aspen Institute nemzetközi szervezet oszlopos tagja jegyzi – mondta el a Magyar Időknek ifjabb Lomnici Zoltán. Az Aspen Institute közép-európai intézete 2012-ben nyílt meg és megkülönböztetett figyelemmel van a visegrádi négyek irányába. Az alkotmányjogász szerint a kisfilm része annak a teljes pályás letámadásnak, amelyet a migráció kapcsán Soros György más államok mellett Magyarország ellen folytat. – A milliárdos nemcsak az Európai Parlament megvett képviselőit, hanem PR- és kommunikációs szakembereket is bevet a bevándorlással kapcsolatos céljai elérése érdekében – tette hozzá.

A migrációt ösztönző videó elkészítését ugyancsak anyagilag támogatta az elvileg az összeurópai érdekeket képviselő Európai Bizottság. Az EB honlapján úgy fogalmaz: „A népességfogyást ellensúlyozandó lépéseket kell tenni abba az irányba, hogy Európa vonzó célpont maradjon a migránsok számára.” A bizottság honlapján ehhez konkrét ajánlásokat is megfogalmaz.

A kisfilm kapcsán a jelenlegi konzervatív amerikai elnök, Donald Trump köreihez tartozó Breitbart.com a magyar kormányt idézi, amely az EU kettősségére hívja fel a figyelmet: miközben mindenkinek be kellene tartania a szabályokat, addig pénzzel támogatják a bevándorlást. A Soros György által támogatott célokkal szemben foglalt állást Izrael budapesti nagykövete is. Yossi Amrani a Heti Válasznak adott interjúban kifejtette: egyetért azokkal a magyarokkal, akik nem akarják, hogy külföldi tőkéből finanszírozott szervezetek keltsék a politikai feszültséget Magyarországon, és a magyar migrációs politikát is helyesli. A diplomata szerint nem minden kritikát kell antiszemitizmusnak felfogni, és nem helyénvaló csak azért megvédeni Soros Györgyöt, mert zsidó származású, ugyanis ő sem bírálhatatlan.

Hirdetés

Kiemelt

Századvég: Orbánt több mint kétszer annyian választanák mint Botkát

Az, hogy Botka László ellenzi a magyar határon megépült kerítést, a válaszadók többségénél népszerűtlenné teszi a szocialisták jelöltjét.

Poszt-trauma

Egyre bővül a putyinisták listája

Mindenki, aki találkozik az orosz elnökkel, vagy csak Orbán?

Botka nem ismeri Magyarország államformáját!

Óvodásokhoz szólt Botka beszéde.

A kép, amitől a nemzeti oldalnak elállt a lélegzete

Titokzatos öltönyös alak tűnt fel a First Ladyk csoportképén.

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!