2017. május 29., hétfő, Magdolna napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/megjeloltek-bayer-zsoltot-1713136/

Megjelölték Bayer Zsoltot

Bőtös Botond az általa áhított munkatáborokról és egy fórumon elkövetett „Bízom abban, ha megbuktok, néhány napig még nem áll helyre a demokrácia, és az ilyen alakok testét az árok partjáról lapátolják majd fel egy IFA-ra.” mondatáról elhíresült blogger.

Az atlatszo.hu, azaz Bodoky Tamás főszerkesztő (fentiek miatt tán?) felkérte, hogy számoljon be az ominózus hétfői Bayer-féle kávézásról.

Maga az írás valójában Bayer PR-nak is megfelelne, hiszen nem kevesebb, mint 13 alkalommal szerepel benne publicistánk vezetékneve, így szóra sem volna érdemes, ha agymenése eredményeként nem vonná le a sommás következtetést:

„…szerintem Bayert nem betiltani kell vagy megbüntetni, hanem világos és érthető szavakkal és a digitális tér új típusú aktivitásának eszközeivel megjelölni…” Nem oly távoli a történelmi kor, amikor jelöltek meg embereket. Megdöbbentő hát, hogy létezik ma portál, amely ilyen felhívást publikál, még úgy is, hogy az atlatszo.hu-ról van szó.

Érvényes ez továbbá akkor is, ha a felszólítás, a „megjelölés” okaként maga a blogger a „védekezést” hozza fel, miközben magából a karaktergyilkosságnak szánt cikkből sugárzik a gyűlölet, címkéző, intoleráns hangneméből érezhető, hogy írása közben ismét csak munkatáborról, vagy testeket szállító IFA platóról álmodozhatott a szerző…

Kíváncsian várjuk Bőtös „megjelölési” felhívásának eredményét, de közben lehet fogadásokat kötni arra, vajon mondjuk a TASZ, na meg a teljes ballib média Bayer mellé áll-e, kiveti-e magából Bőtöst?

A teljes cikk itt olvasható.

Hirdetés

Kiemelt

Századvég: Orbánt több mint kétszer annyian választanák mint Botkát

Az, hogy Botka László ellenzi a magyar határon megépült kerítést, a válaszadók többségénél népszerűtlenné teszi a szocialisták jelöltjét.

Poszt-trauma

Egyre bővül a putyinisták listája

Mindenki, aki találkozik az orosz elnökkel, vagy csak Orbán?

Botka nem ismeri Magyarország államformáját!

Óvodásokhoz szólt Botka beszéde.

A kép, amitől a nemzeti oldalnak elállt a lélegzete

Titokzatos öltönyös alak tűnt fel a First Ladyk csoportképén.

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!