2017. április 28., péntek, Valéria napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/megalazo-sms-eket-kuldozgetnek-hirtv-vezetoi-tavozoknak-1506754/

Megalázó sms-eket küldözgetnek a HírTV vezetői a távozóknak

Tovább bomlik Simicska tévéje.

Miközben Kálmán Olga befészkelte magát a HírTV új stúdiójába, és a „konzervatív jobboldaliság” jegyében sorra hívja meg a baloldal széthasznált arcait, addig a Simicska TV régi gárdája szépen lefarcol az ECHO-ba.

A héten megint 5-en – vágók, operatőrök, riporterek – adták be a felmondásukat, ezzel már 50-hez közelít a távozók létszáma. Nekik már sok volt, hogy olyan, korábban épp a HírTV által agyonszívatott politikusokkal találkoznak a folyosón, mint Demszky Gábor.

Informátoraink szerint a felmondásokat egyre nehezebben dolgozza fel a hírcsatorna vezetősége. Indulatosan reagálnak, személyes sértésnek veszik a távozást, ezért bosszúból megalázó üzeneteket küldözgetnek a felmondott dolgozóknak és a nyilvánosan járatják le őket a többi munkatárs előtt.

Kiemelt

Ideges a Pentagon: Trump nem tudja megfogni Erdogant

Ezzel a címmel ismerteti a független német gazdasági-politikai portál az amerikai hadvezetés előtt álló újabb problémát.

Poszt-trauma

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 3.

Néhány cikket ajánlunk a zászlóshajó 444.hu-ról.

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!