2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/meg-vizsgaljak-sneider-tamas-fiainak-ugyet-2450239/

Még vizsgálják Sneider Tamás fiainak ügyét

Továbbra is nyomoznak az Ország­gyűlés jobbikos alelnöke, Sneider Tamás fiai ügyében – tudta meg a Magyar Idők. A két fiú az alapos gyanú szerint cigányokat bántalmazott egy Heves megyei településen. – Az ügyben a nyomozás legutóbb meghosszabbított határideje december 1. napján jár le. Az ügyészség az eljárásnak ebben a szakaszában – a még folyamatban lévő nyomozás érdekeire tekintettel – nem ad további, részletesebb tájékoztatást a sajtó számára – válaszolta kérdésünkre Konkoly Thege László, a Heves Megyei Főügyészség szóvivője.

A politikus fiai és társai elleni nyomozásra a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot jelölték ki, és a nógrádi rendőrök idén február elején vádemelési javaslattal be is fejezték vizsgálatukat. Ekkor tudhatta meg a közvélemény, hogy a büntetőeljárás azért indult meg, mert a Jobbik alelnökének két fia, S. Márk és S. Erik heves megyei cigány családok ellen léptek fel erőszakosan.

A rendőrség álláspontja az volt, hogy mindketten megalapozottan gyanúsíthatók közösség tagja ellen elkövetett csoportos erőszakkal. Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség február 27-én kelt határozatával, a rendelkezésre álló bizonyítékok mérlegelését követően, bizonyítottság hiányában megszüntette az eljárást, amit a TASZ panasza nyomán a Heves Megyei Főügyészség újraindíttatott.

Sneider Tamás egyébként egyike volt az egri szkinhedek vezetőinek Roy néven, és ilyen minőségében 1992-ben garázdaság miatt felfüggesztett börtönt kapott, miután megvert egy cigány embert. Az akkori ítélet szerint a férfit társaival együtt üldözte, leütötte, majd a földre került férfit többen is ütötték.

Kiemelt

Egy újabb adalék a Soros-hálózat Szél Bernadettel együtt akciózó ismert emberéről

A hírhedt felforgató, Saul Alinsky módszereire támaszkodva építenék tovább a hálózatot. Mi ez, ha nem nemzetbiztonsági kockázat? – tette fel a kérdést cikkében a Tűzfalcsoport.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!