2017. március 27., hétfő, Hajnalka napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/meg-tobb-kormanykritika-hirtv-ben-1296721/

Még több kormánykritika a HírTV-ben

Fokozza a kormány bírálatát a Hír TV – információink szerint ezt írta egy karácsonyi körlevélben a hírcsatorna dolgozóinak a vezérigazgató-helyettes. Tarr Péter, akit Havas Henrik nemrég tanítványának nevezett, azzal kívánt boldog ünnepeket kollégáinak, hogy Kálmán Olga szerződtetésével a televízió még kormánykritikusabb lesz, de nem válik baloldali médiummá. A Hír TV-s vezető azt az ellentmondást nem oldotta fel, hogy az emblematikusan baloldali műsorvezetővel a csatorna hogyan tudná megőrizni maradék jobboldali jellegét.

A levélben szó van Nagy Zoltán hírigazgatóról is, aki Tarr szerint annak ellenére marad a csatornánál, hogy nemrég hosszasan tárgyalt az Echo TV vezérigazgatójával.

Mint arról korábban írtunk, a hírcsatorna több munkatársa is felháborodott a „liberális nyomuláson”, de főleg Kálmán Olga szerződtetésén. A Hír TV-ben egyébként már régóta napi műsora van Veiszer Alindának, aki stábjával együtt szerződött a médiumhoz. Nemrég műsort kapott Puzsér Róbert, aki decemberben egy baloldali tüntetésen az Orbán-kormány megdöntéséről szónokolt. Korábban csatlakozott a szerkesztőséghez a hvg.hu egykori újságírója, Kósa András, de több egykori ATV-st és a Bárdos András-féle Tények riportere is álláshoz jutott a tévénél, legutóbb pedig a Sváby András alapította Napló riporterét, M. Kiss Csabát nevezték ki felelős szerkesztőnek.

Hirdetés

Kiemelt

A nagynéni főztje

Világéletében séf akart lenni, és 23 évesen felért a csúcsra: Michelin-csillagos étterem konyhafőnöke lett. Fél évvel később jött a feketeleves.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!