2017. február 21., kedd, Eleonóra napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/meg-tobb-kormanykritika-hirtv-ben-1296721/

Még több kormánykritika a HírTV-ben

Fokozza a kormány bírálatát a Hír TV – információink szerint ezt írta egy karácsonyi körlevélben a hírcsatorna dolgozóinak a vezérigazgató-helyettes. Tarr Péter, akit Havas Henrik nemrég tanítványának nevezett, azzal kívánt boldog ünnepeket kollégáinak, hogy Kálmán Olga szerződtetésével a televízió még kormánykritikusabb lesz, de nem válik baloldali médiummá. A Hír TV-s vezető azt az ellentmondást nem oldotta fel, hogy az emblematikusan baloldali műsorvezetővel a csatorna hogyan tudná megőrizni maradék jobboldali jellegét.

A levélben szó van Nagy Zoltán hírigazgatóról is, aki Tarr szerint annak ellenére marad a csatornánál, hogy nemrég hosszasan tárgyalt az Echo TV vezérigazgatójával.

Mint arról korábban írtunk, a hírcsatorna több munkatársa is felháborodott a „liberális nyomuláson”, de főleg Kálmán Olga szerződtetésén. A Hír TV-ben egyébként már régóta napi műsora van Veiszer Alindának, aki stábjával együtt szerződött a médiumhoz. Nemrég műsort kapott Puzsér Róbert, aki decemberben egy baloldali tüntetésen az Orbán-kormány megdöntéséről szónokolt. Korábban csatlakozott a szerkesztőséghez a hvg.hu egykori újságírója, Kósa András, de több egykori ATV-st és a Bárdos András-féle Tények riportere is álláshoz jutott a tévénél, legutóbb pedig a Sváby András alapította Napló riporterét, M. Kiss Csabát nevezték ki felelős szerkesztőnek.

Kiemelt

Impraktikus dolgaink – 2. rész

Sok-sok érvet tudnék mondani, miért kell beleállni a harcba. És a legfőbb érvek egyike ezeknek az impertinens, penetráns, hazug senkiknek a hatalmas nagy pofája.

Poszt-trauma

Deutsch Tamás keményen beszólt az Arany Medve-díjasnak

Enyedi Ildikó retteg és szégyenkezik.

Minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális

Vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés?

A Népszava páros lábbal szállt bele a magyarokba

A Vörös kalapács újra lecsapott.

Rabszolga

Kósa Lajos megint lényegre törő volt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!