2017. július 23., vasárnap, Lenke napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/majka-odaszurt-friderikusznak-1716589/

Majka odaszúrt Friderikusznak

A rapper őszinte vallomása.

Amióta Andy Vajna tulajdonába került a TV2, a csatorna a támadások állandó célpontjává vált. Szinte naponta kérik fel elhatárolódásra a ballib megmondóemberek az ott dolgozókat, így tett többek közt a csatorna korábbi alkalmazottja Friderikusz Sándor is.

A Potyautas, avagy Gurul a Garami legújabb részében Majka, a csatorna egyik vezető arca meglepő őszinteséggel beszélt a TV2-ről és odaszúrt Friderikusznak is:

„Mindig számon kérnek embereket, akik ott dolgoznak, a Hajóst is engem is, hogy ‘mit képzel? Magától lesz legitim ez az egész.’ Elnézést Sándor, nem lehet, hogy van egy olyan opció, hogy mi egyetértünk azzal, amit ők képviselnek? Miért kell azt gondolni, hogy az az igazság, amit önök mondanak? (…)”

Majka egyébként világosan elmondta az interjúban, hogy nem érdekli a politika, de Andy Vajna szakmai múltját tiszteli.

„ (…) én a fizetésemet olyan embertől kapom, akinek, ha megnézzük a szakmai útját, akkor Magyarországon nagyon sok embernek előre kellene köszönnie neki.

„ (…) nem, nem kell elmondani, hogy nálunk minden rendben van, hogy nem szabályoznak felülről, és nekünk nem mondanak olyat, hogy nekünk mit kell mondani. Soha az elmúlt 2-3 évben amióta ez a tulajdonosi kör van, nekem nem mondtak ilyet.

Vagy, ami nagyon fontos: hogy nem ezt vagy ezt kell mondanom, hanem mást.”

Ennyi! Lehet pálcát törni.

Kiemelt

Tízfontos

Ma már senki sem kérdőjelezi meg Austen helyét az irodalmi panteonban, mégis példa nélküli, hogy valamely szerzőt, ráadásul nőt, olyan dicsőségben részesítsenek, mint őt.

Poszt-trauma

Obama transzgender öröksége tovább élhet az amerikai hadseregben

Mehet a közös zuhanyzás.

Külhonban is magyarul

Történelmi bejelentést tett Tusnádfürdön az MTVA vezérigazgatója.

Merénylet

A rossz fújásnak is vannak fokozatai.

Újabb nehéztüzérrel támadnak a ballibek

Konrád György is feltűnt a színen.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!