2017. május 27., szombat, Hella napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/majka-odaszurt-friderikusznak-1716589/

Majka odaszúrt Friderikusznak

A rapper őszinte vallomása.

Amióta Andy Vajna tulajdonába került a TV2, a csatorna a támadások állandó célpontjává vált. Szinte naponta kérik fel elhatárolódásra a ballib megmondóemberek az ott dolgozókat, így tett többek közt a csatorna korábbi alkalmazottja Friderikusz Sándor is.

A Potyautas, avagy Gurul a Garami legújabb részében Majka, a csatorna egyik vezető arca meglepő őszinteséggel beszélt a TV2-ről és odaszúrt Friderikusznak is:

„Mindig számon kérnek embereket, akik ott dolgoznak, a Hajóst is engem is, hogy ‘mit képzel? Magától lesz legitim ez az egész.’ Elnézést Sándor, nem lehet, hogy van egy olyan opció, hogy mi egyetértünk azzal, amit ők képviselnek? Miért kell azt gondolni, hogy az az igazság, amit önök mondanak? (…)”

Majka egyébként világosan elmondta az interjúban, hogy nem érdekli a politika, de Andy Vajna szakmai múltját tiszteli.

„ (…) én a fizetésemet olyan embertől kapom, akinek, ha megnézzük a szakmai útját, akkor Magyarországon nagyon sok embernek előre kellene köszönnie neki.

„ (…) nem, nem kell elmondani, hogy nálunk minden rendben van, hogy nem szabályoznak felülről, és nekünk nem mondanak olyat, hogy nekünk mit kell mondani. Soha az elmúlt 2-3 évben amióta ez a tulajdonosi kör van, nekem nem mondtak ilyet.

Vagy, ami nagyon fontos: hogy nem ezt vagy ezt kell mondanom, hanem mást.”

Ennyi! Lehet pálcát törni.

Hirdetés

Kiemelt

A család természetes és alapvető egysége a társadalomnak

A természetes család iránti elköteleződést tartalmazó zárónyilatkozattal ért véget Budapesten a Családok XI. világkongresszusa.

Poszt-trauma

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Ki nem mond igazat: a ballib média, vagy Juncker?

De mi „belgák” most hova álljunk?

Botka és a kerítés

... meg Orbán, aki nem engedi be a migránsokat

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” és a „fiatal” is összeférhetetlen!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!