2017. december 15., péntek, Valér napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/lionel-gyurcsany-gyoztes-receptje-2321440/

Lionel Gyurcsány győztes receptje

A nóta a régi, az arc még nagyobb.

Dob utcai apró színházteremben hallgathatták néhány tucatnyian messiásuk beszédét, amelyben a DK listavezetője előbb Egerszegi Krisztinához, majd Messihez hasonlította magát.

Ezek után felvázolta a Fidesz legyőzésének „rém egyszerű” forgatókönyvét is:

„Jelen állás szerint a Fidesz, számításai szerint listán 35-37 százalékot fog szerezni, az MSZP (ha kiheveri válságát) 20, saját pártja pedig 10 százalék körül. Ha pedig a szavazók érzékelik, hogy éles a verseny, akkor a saját pártjukat is képesek elhagyni ahhoz, hogy egy kormányváltó hangulatban az esélyes jelöltre szavazzanak, sőt, versenyhelyzetben a részvétel is megnő a választáson.” – olvasható a Hvg-n.

Bódító álmot kínált, a közvélemény-kutatások és a legutóbbi Origo által készített mandátumbecslés viszont egészen más eredményeket mutat.

Lionel Gyurcsány Messi ezúttal nagyon mellé lőtt.

Kiemelt

Magyarországi településfejlesztés

Az elmúlt évek politikai döntései jelentős hatással voltak a hazai települések életére, feladataira, működésére és fejlesztési lehetőségeire.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!