2017. november 21., kedd, Olivér napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/leszedtek-kotelet-lampavasrol-2184511/

Leszedték a kötelet a lámpavasról

A Kettős Mérce példát mutat a balosoknak?

Nagyon ritkán tapasztalható, mondhatni sajtótörténeti eseménynek lehettek tanúi, akik tegnap és ma követték a Kettős Mérce-blog közösségi médiatevékenységét.

Azoknak, akik nem ismerik eme elég balos sajtótermék híreit, elmondjuk, hogy tegnap egy olyan bejegyzést tettek közzé, ami lámpavasra húzást ígér, illetve annak igényét fejezik ki (nem is annyira) burkoltan a kormánypártok felé. Bár már az eredeti posztban is „kicsit túlzásnak” tartották a régi bolsevik módszer alkalmazását, de azután megbánták. Nem kis mértékben talán annak köszönhetően, hogy például a 888.hu rámozdult az ügyre.

De megbánták, és ez a lényeg! Ritka az ilyen… Állításuk szerint húsz perc után törölték a bejegyzést és elnézést kértek.

Sőt, ma már ezt írták: „Szeretnénk most is elnézést kérni. Ahogy az eredeti, már törölt poszt szövegben is jelezve volt, most is mondanánk még egyszer, senkit soha nem szeretnénk lámpavason látni.
De azért írunk most erről, mert a 888 és a Pesti Srácok is úgy írt erről az esetről, mintha nem javítottuk volna rögtön a hibánkat. Az ember ugyanis hibázik. Mi is, és próbáljuk javítani, tanulni belőle. A fenti orgánumoknak is csupán azt kívánjuk, javítsák ki 20 percen belül mindig, ha gyűlöletet keltenek, hazudnak, javítsák ki ők is a hibákat!”

Mi most, ezek után szeretnénk kérni az Index, a 24.hu, a 444, a hvg.hu (és a többi) orgánumoktól, hogy kövessék a Kettős Mérce példáját és „javítsák ki 20 percen belül mindig, ha gyűlöletet keltenek, hazudnak.”

Hirdetés

Kiemelt

Leváltják Robert Mugabét

A kormánypárt hivatalosan is értesítette a múlt heti katonai puccs nyomán házi őrizetbe helyezett Mugabét, hogy megfosztották pártelnöki tisztségétől.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!