2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/lenhardt-nem-hittem-hogy-idaig-sullyed-part-2572984/

Lenhardt: Nem hittem, hogy idáig süllyed a párt

Már az elejétől fogva Vona Gábor ellenzékéhez tartoztam, komolyan vettem a radikális változás jelszót, és nem kívántam középre simulva részt venni a parlamenti színjátékban valós eredmények nélkül – mondta Lenhardt Balázs az Erő és Elszántság honlapján megjelent interjújában.

A Jobbik korábbi képviselője – akit 2012 novemberében azért zártak ki a pártból, mert valódi elszámoltatást szeretett volna Szegedi Csanáddal szemben – a portálnak úgy fogalmazott: három évvel ezelőtt még nem hittem volna el, hogy idáig süllyed a Jobbik.

Nem is akarom sorolni a súlyos tévedéseket, árulásokat, de mindent elmond, hogy a választásokra készülődve olyan balliberális „héroszok” kezdték pártját fogni, mint Heller Ágnes, Medgyessy vagy a Vonáról könyvet író Havas Henrik. Ezek az emberek 2014-ben még arra buzdítottak mindenkit, hogy ne szavazzanak a „náci” Jobbikra, amely szélsőséges nézeteivel veszélyt jelent minden demokratikusan gondolkodó szavazóra – emlékeztetett az egykori jobbikos. Szerinte a balliberális oldal – belátva, hogy az Orbán-kormány megbuktatására jelenleg nincs esélyük a Jobbik nélkül – „gumikesztyűt húzva és kendőt kötve a szájuk elé, hogy ne is érezhessék a fasizmus fertelmes bűzét”, megkezdte a Jobbik szerecsenmosdatását a belpesti klubokban.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

– Ha pedig sikerülne elérni a céljukat, és megbuktatják a Fideszt, akkor majd ráérnek undorodva félrehajítani ezeket a „vidéki bugrisokat” – tette hozzá Lenhardt Balázs. Mint mondta, nem kizárt, hogy a volt bajtársak mindezt észre sem veszik hatalmi vágyakozásukban és feneketlen Orbán-gyűlöletükben. – Most ugyanis ott tartunk, hogy a Jobbik prominensei szerint nem is Soros, hanem Orbán a valódi ellenség. Ez pedig óriási politikai vakság – jelentette ki a volt jobbikos.

Az illegális bevándorlás kapcsán Lenhardt úgy fogalmazott: a migráció tényleg kulcskérdéssé vált a XXI. században, és „a néppárti zsúrfiúknak üzenem, hogy a valódi modernitás nem a szűk zakókat és nadrágokat jelenti, hanem azt, hogy a valós problémákat időben fel kell ismerni és gyorsan megoldani”. – Ebben pedig Orbán kiválóan vizsgázott, ahogyan a Brüsszellel való szembenállásban is teljes mellszélességgel támogatnunk kell, mert az országért harcol – hangsúlyozta Lenhardt Balázs.

Kiemelt

Cottbusban nem viselik el a bevándorlókat

Újra ellentétbe kerültek egymással a hétvégén a németek és az idegenek az egykori NDK-hoz tartozó Cottbusban – számolt be róla a tegnapi német sajtó.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!