2017. október 22., vasárnap, Előd napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/leleplezo-beismeres-simicska-lapjaban-2071762/

Leleplező beismerés Simicska lapjában

Azok után, hogy az elmúlt napokban ismét jelöletlen, de nyilvánvalóan a Jobbik álláspontját harsogó plakátokat láthat az utca embere a Simicska-féle Mahir hirdetőtábláin, a szebb napokat is megélt napilap főszerkesztő-helyettese úgy érezte vezércikket kell írnia a témában.

Szerető Szabolcs vélhetően már megbánta, hogy papírra vetette gondolatait, azokkal ugyanis gyakorlatilag lebuktatta lapjának tulaját.

„(…) a Jobbik üzenetei ugyanazon a felületen – a lapunk tulajdonosához, Simicska Lajoshoz köthető cégek helyein – jelentek meg, csak a feladó lett egy „magánszemély”. Ezt akár a jogszabályi rendelkezések kijátszásának is nevezhetnénk, valójában arról van szó, hogy azok egész egyszerűen nem vonatkoznak a mostani hirdetésekre.” – olvasható a vezércikkben.

A Simicska-Jobbik összefonódást már eddig sem különösebben eltakaró lepel ezzel a kijelentéssel – mondjuk ki nyugodtan – végképp lehullt.

Hirdetés

Kiemelt

Tállai András: 155 ezer ügyfelet segített a NAV támogató ellenőrzése

A jogkövetésre ösztönzés még az adóbevételekre is jótékonyan hat: nyár végéig 11 milliárd forintot hozott a támogató eljárás – emelte ki az államtitkár.

Poszt-trauma

Szanyi Tibor becsülete

Csak a miheztartás végett.

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!