2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/leleplezo-beismeres-simicska-lapjaban-2071762/

Leleplező beismerés Simicska lapjában

Azok után, hogy az elmúlt napokban ismét jelöletlen, de nyilvánvalóan a Jobbik álláspontját harsogó plakátokat láthat az utca embere a Simicska-féle Mahir hirdetőtábláin, a szebb napokat is megélt napilap főszerkesztő-helyettese úgy érezte vezércikket kell írnia a témában.

Szerető Szabolcs vélhetően már megbánta, hogy papírra vetette gondolatait, azokkal ugyanis gyakorlatilag lebuktatta lapjának tulaját.

„(…) a Jobbik üzenetei ugyanazon a felületen – a lapunk tulajdonosához, Simicska Lajoshoz köthető cégek helyein – jelentek meg, csak a feladó lett egy „magánszemély”. Ezt akár a jogszabályi rendelkezések kijátszásának is nevezhetnénk, valójában arról van szó, hogy azok egész egyszerűen nem vonatkoznak a mostani hirdetésekre.” – olvasható a vezércikkben.

A Simicska-Jobbik összefonódást már eddig sem különösebben eltakaró lepel ezzel a kijelentéssel – mondjuk ki nyugodtan – végképp lehullt.

Kiemelt

Migráns támadások Németországban és Horvátországban

Marokkói migránsok támadtak rá emberekre a hétvégén a németországi Essenben és Zágrábban is. Az esseni gyanúsítottak jelenleg menekültügyi eljárás alatt állnak.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!