2017. június 26., hétfő, János, Pál napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/lehullott-az-alarc-1846432/

Lehullott az álARC

Geszti Péterre hasonlító álARC mögé bújt a Nyílt Társadalom Alapítvány nevű álcivil szervezet.

Nem hozták meg a profik által kreált ügyek, plakátok a kellő eredményt? Nincs új ötlet? Lanyhul a kreativitás? Fogy a muníció a kormány elleni hARCban? Talán a fenti okok összessége kényszeríthette rá az ARC Nonprofit Kft.-t, vagy a témát sugalló támogatót, hogy áthallásos, ARCpirító „Vigyázz civilek!” címmel nyisson újabb kormányellenes frontot a 2018-as választási kampány rajtján, felszólítva, mozgósítva a még szunnyadó holdudvart arra, hogy ötleteikkel vegyenek részt az egyre elkeseredettebb hARCban.

Az idei ARCátlan plakátverseny is – hasonlóan a tavalyi, az illegális bevándorlást támogató kormányellenes tematikához -, a Soros-féle pénzekkel kitömött „civilek” politikai nyomulását hivatott segíteni. ARCpirító nyilatkozatában Geszti Péter azzal magyarázta a Nyílt Társadalom Alapítvány pénzügyi szerepvállalását, hogy a versenyt eddig támogató cégek „nem merik” támogatni a rendezvényt.

Természetesen fel sem merült benne, hogy a céllal, a kormányunkat nemzetmentő politikája miatt megbélyegző szándékkal nem egyeznek azok, akik régebben még támogatták a plakátversenyt.

Hirdetés

Kiemelt

Arany János különleges műhelytitkai

Ritka az olyan tudósember, aki a szakterülete bolondja, de ki tud lépni, tanulmányaiban nem bennfenteskedik, de nem is szerénykedik vagy jópofizik, nem tetszeleg a civilek előtt.

Poszt-trauma

Fekete-Győr elárulta a Momentum valódi filozófiáját

Most már mindenki tisztán láthat.

Kanada meggenderedett!

Lehet, hogy Kanadában be kell majd tiltani az angolt (is).

Videó a jövőből

Elszólta magát a rektorhelyettes, ingyen reklám miatt bohóckodik a CEU.

Nobel-díjas összeesküvés-elmélet

Nyilvánosságra hozzuk a titkos akciók működő receptjét!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!