2017. augusztus 17., csütörtök, Jácint napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/lehullott-az-alarc-1846432/

Lehullott az álARC

Geszti Péterre hasonlító álARC mögé bújt a Nyílt Társadalom Alapítvány nevű álcivil szervezet.

Nem hozták meg a profik által kreált ügyek, plakátok a kellő eredményt? Nincs új ötlet? Lanyhul a kreativitás? Fogy a muníció a kormány elleni hARCban? Talán a fenti okok összessége kényszeríthette rá az ARC Nonprofit Kft.-t, vagy a témát sugalló támogatót, hogy áthallásos, ARCpirító „Vigyázz civilek!” címmel nyisson újabb kormányellenes frontot a 2018-as választási kampány rajtján, felszólítva, mozgósítva a még szunnyadó holdudvart arra, hogy ötleteikkel vegyenek részt az egyre elkeseredettebb hARCban.

Az idei ARCátlan plakátverseny is – hasonlóan a tavalyi, az illegális bevándorlást támogató kormányellenes tematikához -, a Soros-féle pénzekkel kitömött „civilek” politikai nyomulását hivatott segíteni. ARCpirító nyilatkozatában Geszti Péter azzal magyarázta a Nyílt Társadalom Alapítvány pénzügyi szerepvállalását, hogy a versenyt eddig támogató cégek „nem merik” támogatni a rendezvényt.

Természetesen fel sem merült benne, hogy a céllal, a kormányunkat nemzetmentő politikája miatt megbélyegző szándékkal nem egyeznek azok, akik régebben még támogatták a plakátversenyt.

Kiemelt

Jövő hétfőn sötétbe borul Amerika

Amikor a Hold a Föld körüli keringése során éppen a Nap és a Föld közé kerül, napfogyatkozás jön létre, mert a holdkorong eltakarja a napkorongot.

Poszt-trauma

Vágó: Császy és Tátrai is becsületes, derék ember

Nem baj, hogy a Kúria teljesen másképp döntött.

Simicska most szocialista érdek

Közellenség az MSZP-ért.

Kálmán Olga inkább Vonát védte, mint kolléganőjét

Jobbikost kérdeztek a Hír TV-ben, baj lett belőle.

Zászlóégetőkből uniós pecsétőrök

A Vona Gábor-féle cukipárt sokadik 180 fokos pálfordulása.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!