2017. augusztus 19., szombat, Huba napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/lanczi-vege-lehet-dk-nak-es-az-mszp-nek-ha-leszerepelnek-2018-ban-1823434/

Lánczi: vége lehet a DK-nak és az MSZP-nek, ha leszerepelnek 2018-ban

MTI
Lánczi Tamás szerint ha a Demokratikus Koalíció (DK) és az MSZP rosszul szerepel a 2018-as választásokon, akár a végüket is jelentheti.

A Századvég Alapítvány vezető elemzője az M1 aktuális csatornán kedd este azt mondta: Molnár Gyula, az MSZP elnöke körülbelül fél évvel ezelőtt maga is elismerte, hogy 2018-ban megszűnhet a szocialista párt.

Beszélt arról is, hogy bár Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje konzekvensen elutasítja az együttműködést a DK-val, elképzelhető, hogy erről a párt holdudvarában lévő értelmiségiek döntenek majd.

Hozzátette, 2014-ben is ez történt, amikor a baloldali pártok együttműködésre kényszerültek.

Megjegyezte, Botka László politikai tervei között valószínűleg nem szerepel az egyébként sokat emlegetett baloldali összefogás, és elképzelhető, inkább arra „játszik”, hogy kiejtse a kisebb pártokat.

Ez a DK-ra ugyanakkor nem vonatkozik, hiszen Gyurcsány Ferenc pártja minden felmérés szerint bejutna a parlamentbe – mondta.

 

Kiemelt

Kiütés Debrecenben

Először nyert a Debrecen a labdarúgó NB I-ben: két döntetlen és három vereség után pénteken a 6. fordulóban 4-1-re legyőzte a Vasast.

Poszt-trauma

Barcelonában imádták a migránsokat

„Fogadjuk be őket most!”

Méghogy nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között?

Mi ez, ha nem egy újabb bizonyíték?

Gyurcsány pokolian megsértődött

Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?

Vágó: Császy és Tátrai is becsületes, derék ember

Nem baj, hogy a Kúria teljesen másképp döntött.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!