2017. november 21., kedd, Olivér napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/kunhalmi-es-a-bolsevik-tempo-2350018/

Kunhalmi és a bolsevik tempó

Úgy tűnik Kunhalmi Ágnes is megkapta az utasítást: „Ott van a guillotine a nyakán. Ha nem Polt Péter vezetné az ügyészséget, akkor neki és a családjának is lenne mitől félnie” – fenyegette meg Orbán Viktort a szocik budapesti üdvöskéje.

A harcias nyilatkozat újabb bizonyíték arra, hogy Soros kottájából játszik az ellenzék. Egyre több ballib vizionál erőszakot. Gulyás Marci és Schilling Árpád forradalmat akar, Lovasi András a Magyar Narancsban fogalmazott úgy, hogy 2018 az utolsó lehetőség arra, hogy választáson győzzék le a Fideszt.

Kunhalmi Ágnes eddig nem politikai teljesítményével irányította magára a választó polgárok és a média figyelmét, sokkal inkább kitörő jókedvvel átitatott nyilatkozataival.

A jelek szerint régi/új koktélt kevertek Soros-boszorkánykonyhájában: Bolsevik tempó leöntve jókora erőszakkal, gyűlölettel.

Figyelem, kezdődik!

Hirdetés

Kiemelt

Frontális támadás indult Magyarország ellen

Vádaskodik, fenyeget és rágalmakat fogalmaz meg Soros György, és befenyítette Magyarországot – így reagáltak a nemzetközi tőzsde­spekuláns nyilatkozatára a Fidesz politikusai.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!