2018. január 21., vasárnap, Ágnes napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/kover-laszlo-akkor-orulnek-igazan-ha-gyurcsany-odakerulne-ahova-valo-2629891/

Kövér László: akkor örülnék igazán, ha Gyurcsány odakerülne, ahova való

echotv.hu
Kiállt az erős nemzetállamokból álló Európa, a normalitás, a racionalitás mellett Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki szerint a nyugat-európai politikai ellenfeleik abszurditása ellen a tömegek leginkább az ellehetetlenítés okozta „kényelmetlenség” miatt nem lépnek fel. A politikus az Echo TV Bayer show című műsor szilveszteri adásában a magyarországi ellenfelek közül Vona Gábort és Gyurcsány Ferencet is élesen kritizálta, szerinte a DK elnökét – akit például párhuzamba vont Szálasi Ferenccel és Rákosi Mátyással is – már rég ki kellett volna vetnie magából a politikai közvéleménynek.
  • Magyarország akadályozta meg a teljesen központosított Európát
  • Kövér László: harcolunk Magyarország és Európa felszámolása ellen
  • Nem veszett el az európai néplélek
  • Európa keleti fele jobb állapotban van, mint a nyugati
  • Vona a történelem könyvek legsötétebb lábjegyzete lesz, Gyurcsány újra lenullázza a baloldalt

Kövér László felhívta rá a figyelmet, hogy az utóbbi években Magyarország egy olyan precedenst teremtett Európában, amely megakadályozta annak a tervnek a végrehajtását, ami végső soron arról szólt, hogy miként lehet a 28 tagállamból egy egységes masszát gyúrni és hogyan lehet ezt egy központból irányítani.

Emlékeztetett arra, hogy Martin Schulz, a német SPD elnöke a közelmúltban már egyenesen egy európai egyesült államok létrehozásáról beszélt, s közlése szerint
éppen az ellen folyik a harc, hogy miként lehet Magyarországot felszámolni magyar államként, Európát pedig felszámolni az európai civilizáció kontinenseként.
A politikus szerint ők a racionalizmus talaján állva pont azok ellen küzdenek, akik mindent a ratio alapján próbálnak igazolni, de úgy véli, hogy „ez így nem mehet tovább”.
Annyira hülyeség, amit mondanak Európáról, a társadalmi nemekről, valamint a „no nation no borderrel” kapcsolatos baromságokkal kapcsolatban, amit újabb már nyíltan mernek hirdetni, s már politikai programot is mernek belőle csinálni.
Annyira idiótának tűnik ez a banda, hogy a normális ember úgy érzi, méltóságon aluli, hogy ezzel foglalkozzon
– fogalmazott Kövér László.
Az Országgyűlés elnöke úgy látja, földrészünkön
nem veszett el az európai néplélek, sőt szerinte olyan tartalék van benne, ami újra erőssé teheti, de mint arra rámutatott: ezek a tartalékok nagyon a végüket járják.
A házelnök rámutatott arra is, hogy akik ki meri nyitni a szájukat, vagy küzdenek a közösségi és egyéni önazonosságukért, azok most Európa nyugati felében olyan jelenségekkel találják szembe magukat,
amilyenekkel a ’70-es, ’80-as években a kommunisták kapcsán lehetett megtapasztani Magyarországon, vagyis az embert figyelmeztetik, majd később egzisztenciális hátrányokat kell elszenvednie.

Kövér László úgy véli, az emberek nem érzik úgy, hogy fel kellene lépniük a saját kulturális felszámolásuk ellen, mert az leginkább kényelmetlen.

Ebben az értelemben Európa keleti fele jobb állapotban van, mint Európa nyugati fele

– tette hozzá.

Kövér László egyetértett azzal a felvetéssel, miszerint

„most nyerhet értelmet, hogy a magyarok a második világháború után a rosszabb felén éltek Európának, ugyanis nem adatott meg az elhülyülés luxusa.”
A házelnök a magyarországi ellenzék kapcsán kifejtette a véleményét Vona Gáborról és Gyurcsány Ferencről.
A Jobbik elnöke – meglátása szerint – a történelemkönyvek egy sötét lábjegyzetébe fog bekerülni, a Demokratikus Koalíció elnökét pedig a magyarországi baloldal vezetőjének nevezte, aki szerinte gonosz, romlott, alkalmatlan.

Kijelentette: vele kapcsolatban nyugodtan párhuzamba lehet hozni Szálasi Ferencet, Rákosi Mátyást is, Károlyi Mihályt azért nem, mert ő egy tutyimutyi és tehetségtelen ember volt még Gyurcsány Ferenchez képest is tehetségtelen.

Gyurcsány a gonoszságban, a rombolásban, a manipulációban, a mások tönkretételében tehetséges, tönkretette a baloldalt,
most másodszor teszi tönkre azáltal, hogy visszajön és maga alá gyűri azokat a percemberkéket, akik ma az MSZP-ben vannak – jelentette ki Kövér László szerint az, hogy az ország politikai elitje, politikai közvéleménye ezt a „gonosztevőt” nem tudta nyolc év után sem kivetni magából és letakarítani a porondól, az bizonyos betegségét mutatja a közéletnek.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Kiemelt

Hejce örökké a gyász szimbóluma

Tizenkét éve közös veszteség ért bennünket. Nemcsak egy szomszédos ország katonáit, hanem barátainkat veszítettük el – fogalmazott Simicskó István.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!