2017. október 21., szombat, Orsolya napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/kosa-lajos-az-ellenzekre-nem-lehet-szamitani-2255932/

Kósa Lajos: az ellenzékre nem lehet számítani

Karc FM

Kósa Lajos a Karc FM Álláspont című műsorában beszélt többek között a Soros-tervről.

Soros György azt mondta, hogy egy migránsnak négy és fél millió forintnyit kell két éven keresztül fizetni. Viszont tudja azt is., hogy az Európai Uniónak nincs erre pénze, hanem azt mondja, hogy vegyen fel 30 milliárd eurót hitelt.

Mi végképp tudjuk, milyen az, amikor a baloldal eladósítja az országot és az embereket. Nem hiányzik Magyarországnak még egy, a migránsok kedvéért történő eladósodás – hangsúlyozta a miniszterjelölt.

A Soros-terv szerintünk rossz. Veszélyes és káros. Veszélyezteti az identitásunkat, a biztonságunkat, az értékeinket és a kultúránkat. Egy ilyen helyzetben nem lehet máshoz fordulni csak a magyar választókhoz. Kihez forduljunk? Juncker úrhoz? Reménykedjünk a hazai ellenzékben? Itt az ellenzékre nem lehet számítani.

A műsorban szóba került a Modern városok program részeként az a hosszútávú fejlesztési terv is, amely elképzelés szerint minden megyei jogú nagyváros autópálya összeköttetést kaphat.

Kósa arról is beszélt, hogy számtalan olyan intézkedése van a mostani kormánynak, ami a magyar emberek szociális fejlődését kívánja elősegíteni.

Mi vezettük be a kötelező hit- és erkölcstant. Az MSZP ezt persze ellenezte. Nyilván a hittan távol áll tőlük, az erkölcstant, pedig nem tudják értelmezni

– mondta ezzel kapcsolatban Kósa Lajos, aki a műsorban az október elején tartandó nemzeti konzultáció okát is megindokolta.

A teljes adást a lenti linkre kattintva tudják meghallgatni!

 

Hirdetés

Kiemelt

Választásokkal intenék csendre Katalóniát

Sajtóinformációk szerint külön parlamenti bizottságot hoznak majd létre 27 szenátusi képviselővel, amely megvitatja a tervezett madridi intézkedéseket.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!