2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/kosa-lajos-az-ellenzekre-nem-lehet-szamitani-2255932/

Kósa Lajos: az ellenzékre nem lehet számítani

Karc FM

Kósa Lajos a Karc FM Álláspont című műsorában beszélt többek között a Soros-tervről.

Soros György azt mondta, hogy egy migránsnak négy és fél millió forintnyit kell két éven keresztül fizetni. Viszont tudja azt is., hogy az Európai Uniónak nincs erre pénze, hanem azt mondja, hogy vegyen fel 30 milliárd eurót hitelt.

Mi végképp tudjuk, milyen az, amikor a baloldal eladósítja az országot és az embereket. Nem hiányzik Magyarországnak még egy, a migránsok kedvéért történő eladósodás – hangsúlyozta a miniszterjelölt.

A Soros-terv szerintünk rossz. Veszélyes és káros. Veszélyezteti az identitásunkat, a biztonságunkat, az értékeinket és a kultúránkat. Egy ilyen helyzetben nem lehet máshoz fordulni csak a magyar választókhoz. Kihez forduljunk? Juncker úrhoz? Reménykedjünk a hazai ellenzékben? Itt az ellenzékre nem lehet számítani.

A műsorban szóba került a Modern városok program részeként az a hosszútávú fejlesztési terv is, amely elképzelés szerint minden megyei jogú nagyváros autópálya összeköttetést kaphat.

Kósa arról is beszélt, hogy számtalan olyan intézkedése van a mostani kormánynak, ami a magyar emberek szociális fejlődését kívánja elősegíteni.

Mi vezettük be a kötelező hit- és erkölcstant. Az MSZP ezt persze ellenezte. Nyilván a hittan távol áll tőlük, az erkölcstant, pedig nem tudják értelmezni

– mondta ezzel kapcsolatban Kósa Lajos, aki a műsorban az október elején tartandó nemzeti konzultáció okát is megindokolta.

A teljes adást a lenti linkre kattintva tudják meghallgatni!

 

Kiemelt

Ahol Hosszú, ott az arany

Az úszók rövid pályás Európa-bajnokságán Katinka mérlege négyből négy, ezúttal 200 méter háton és 100 méter vegyesen iskolázta le a mezőnyt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!