2017. szeptember 24., vasárnap, Gellért, Mercédesz napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/kormanyparti-jelolt-gyozott-pakson-2198050/

Kormánypárti jelölt győzött Pakson

A Fidesz–KDNP–Paksi Lokálpatrióták közös jelöltje, Szabó Péter meggyőző fölénnyel, a szavazatok 68 százalékát elnyerve győzött a vasárnapi paksi időközi polgármester-választáson.

Körülbelül 3400 szavazatot szerzett, a mögötte végzett Mezősi Árpád György (független) 1400 voksot kapott, a maradék 163 szavazaton Kerezsi László (Magyar Munkáspárt) és Medveczki Zoltán (Magyar Környezetvédők Pártja) osztozott. A választáson 31 százalékos volt a részvételi arány.

Szabó Péter, aki önkormányzati képviselőként is folytatja a munkát, lapunknak azt mondta: szerinte ez az eredmény legitimmé teszi az elkövetkező két év munkáját. – A választók a nyugodt kampányt értékelték a támadásokkal szemben – tette hozzá.

Pakson azért volt időközi voksolás, mert a 2014-ben polgármesterré választott Süli János összeférhetetlenség ­miatt május 31-ével lemondott tisztségéről, miután Áder János köztársasági elnök április 26-án kinevezte a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterré.

Hirdetés

Kiemelt

Martin Schulz vádaskodni kezdett a bukás után

Botrányosnak nevezte Angela Merkel német kancellár választási kampányát Martin Schulz szociáldemokrata (SPD) pártelnök a vasárnapi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás után a törvényhozásba bejutott pártok vezetőnek televíziós fórumán.

Poszt-trauma

Divatdiktátorok szeszélye vagy tudatos provokáció?

Ön felvenné ezeket a ruhadarabokat?

Az emberéletekkel igenis el kell számolni

Hány halott kell még a bevándorláspártiaknak?

A próféta lenyomta az angolokat

Muhammad a legnépszerűbb név Angliában.

Óriásplakátokkal számolja fel önmagát a Jobbik?

Jöhet a fél évig tartó mocskolódás 1100 óriásplakáton.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!