2016. június 1., szerda, Tünde napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/kormanybuktatasra-folynak-el-az-oktatasfejlesztesi-penzek-356833/

Kormánybuktatásra folynak el az oktatásfejlesztési pénzek?

Az ex-fideszes, jelenleg LMP-és Hadházy Ákos szerint a kormány elfolyatta az oktatásfejlesztés uniós forrásait.

A képviselő százmilliós nagyságrendű, teljesítmény nélküli kifizetésekre utalt az Oktatási Hivatal részéről, megnevezve egy konkrét céget, egyetlen alkalmazottjával, sejtetve azt is, hogy az említett cég csak a pénzszivattyúzásra jött létre.

A neve: Merkel Konzulent Zrt.

A cég honlapja valóban egy „látványpékség” érzését kelti: ekkora tevékenység, ekkora összegekkel többet érdemel…

Kis keresgélés után rá is bukkan az ember a – Hadházy szerint – pénzelnyelő cég vezetőjére. Az Igazságügyi Minisztérium ingyenes céginformációs szolgáltatása, az e-cegjegyzek.hu adatai szerint a Merkel Konzulent Zrt. 5 millió forint jegyzett tőkével jött létre 2014. október 14-én, vezérigazgatója és egyedüli részvényese dr. Krémer Ferenc. Az a pajkos „gugli” azonban további információkat is kidob, méghozzá tonnaszámra. Dr. Krémer Ferenc szociológus.

Na de milyen szociológus: az Orbán-kormány üldözöttje, az Orbán-diktatúra és feudalizmus lánglelkű bírálója, de a legszebb: a gyurcsányista „imakommandó”, a Galamus (már nem csoport) máig aktív prominense, és ahol a bemutatkozásában kirúgását követően, 2013 márciusától munkanélküliként tünteti fel magát.

kremer01

Hadházy úr állításait és logikáját követve egy furfangos kormányzati mesterterv sejlik fel: a kormány még a krétára valót is elveszi az iskoláktól, hogy olyan emberekhez juttassa, akik a busás összegekért cserébe Orbánék mielőbbi vesztén munkálkodnak.

Nagyon cseles!

Kiemelt

Hivatalos látogatásra Egyiptomba érkezett Orbán Viktor

Az antwerpeni központi pályaudvarra készültek lecsapni az előző héten Belgiumban őrizetbe vett dzsihadisták – jelentette a helyi média kedden.

Poszt-trauma

Nem lehet más a politika

Schiffer is belátta.

TGM megmondja, miért nem puffantották le Gyurcsányt

A baloldal ismét előhúzta legutolsó ütőkártyáját, ezúttal Soros védelmében.

Amíg a felesége haldoklott, megmászta az Everestet

Tanmese az emberi önzésről.

Lúzermagyarozás és a Veszprém kudarca

Katasztrófa-e a kölni vereség?

Hirdetés