2017. április 24., hétfő, György napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/kormany-az-amnesty-international-folyamatosan-torvenysertesre-buzdit-1433029/

Kormány: az Amnesty International folyamatosan törvénysértésre buzdít

MTI
A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a „bevándorláspárti” Amnesty International (AI) nemzetközi emberi jogi szervezet semmi mást nem tesz, csak folyamatosan törvénysértésre buzdít.
  • Az AI megállapításai főképp a migránsokkal kapcsolatosak
  • A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a szervezet törvénysértésre buzdítja az illegális bevándorlókat
  • A kormány védeni kívánja az európai polgárok és a magyar családok jogait
  • A Fidesz szerint előre borítékolható volt a szervezet támadása

A Kormányzati Tájékoztatási Központ, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy az AI szerdán nyilvánosságra hozta éves jelentését. Ennek bemutatásán a szervezet szakértői egyebek mellett azt mondták, az európai régió egyik legkiábrándítóbb emberi jogi teljesítményét nyújtja Magyarország. Iván Júlia, az AI Magyarország igazgatója kiemelte: a Magyarországról szóló rész legsúlyosabb megállapításai a menekültekkel és a menedékkérőkkel kapcsolatosak. Magyarország évek óta mindent megtesz azért, hogy a háborúk és üldözés elől menekülők semmilyen védelmet ne kapjanak – vélekedett.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében azt írta: az AI arra ösztönzi az Európába érkező illegális bevándorlókat, hogy szegjék meg Magyarország törvényeit.

Úgy fogalmaztak: „ezt senkitől sem tűrjük el”. „Aki Magyarországra jön, tartsa be a törvényeinket” – tették hozzá.

A kormány és kormánypártok mindent megtesznek azért, hogy megvédjék az európai polgárok és a magyar családok jogait – emelték ki.

Fidesz: várható volt az Amnesty International támadása

Hidvéghi Balázsnak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának közleménye szerint az Amnesty International „egyike azoknak a migránspárti ügynökszervezeteknek, amelyek Soros György pénzéből működnek és a migránspárti erőket szolgálják”, nem először támadva a magyar bevándorláspolitikát.

 

Kiemelt

A Barcelona nyerte meg az El Clásicót

Spanyolországban minden tekintet az El Clásicóra szegeződött. Real Madrid és a Barcelona fordulatos csatát vívott, melyből a katalánok jöttek ki győztesen.

Poszt-trauma

Nagy Imre meggyalázóit védi az MSZP

Festékdobálók mellett.

Ismerős arc lépett ismét akcióba

Találós kérdés: ki ő?

Az új Index-góré a 444-góré Uj Péternél dolgozik

Egy kis ballib összefonódás.

TGM ámokfutásait talán már önmaga sem érti

A filozófus okfejtéseinek evolúciója.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!