2017. december 12., kedd, Gabriella napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/konzultacios-orszagjarasba-kezd-fidesz-2332657/

Konzultációs országjárásba kezd a Fidesz

Elősegítendő a nemzeti konzultáció sikerét, országjárásba kezd a Fidesz ezen a héten – mondta tegnap Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója. Közölte azt is, hogy november ­19-ig minden választókerületben, összesen több mint kétszáz helyszínen terveznek fórumot tartani Védjük meg Magyarországot! címmel. Az országjárásban részt vesznek a kormány tagjai, a Fidesz vezető politikusai, országgyűlési képviselői, választókerületi elnökei. „Célunk az, hogy minél több emberrel közvetlenül is eszmét cseréljünk a bevándorlás kérdéséről és a Soros-tervről, amely fenyegeti hazánkat, amely veszélyt jelent Magyarországra” – fogalmazott Hidvéghi.

Mint arról lapunk is beszámolt, a nemzeti konzultációs levelek kipostázása múlt héten kezdődött el, vidéken most küldik ki az első kérdéseket. A választók a kérdőívekkel együtt megkapják Orbán Viktor levelét is, amelyben a kormányfő arra kéri a magyar embereket, vegyenek részt a nemzeti konzultációban, segítsék a kormányt, hogy Brüsszelben megvédhesse a magyar álláspontot a Soros-tervvel szemben.

A kérdések kézbesítése november ­10-ig tart, a válaszadásra pedig november ­24-ig van lehetőség. A konzultációs íveket a Magyar Posta szállítja ki, emellett lehetőség van internetes részvételre is a nemzetikonzultacio.kormany.hu címen.

Kiemelt

Sorokra vágott újság

Kína partjaitól 200 kilométerre Tajvan igyekszik kitörni a rohamléptekben fejlődő rivális sárkány szorításából. Az ország apró mérete ellenére méltán szerepel a világ legjeinek szinte összes toplistáján.

Poszt-trauma

Havas tanár úr és a sötét árnyak

Itt a legújabb zaklatási ügy!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!