2017. október 22., vasárnap, Előd napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/konzultacios-orszagjarasba-kezd-fidesz-2332657/

Konzultációs országjárásba kezd a Fidesz

Elősegítendő a nemzeti konzultáció sikerét, országjárásba kezd a Fidesz ezen a héten – mondta tegnap Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója. Közölte azt is, hogy november ­19-ig minden választókerületben, összesen több mint kétszáz helyszínen terveznek fórumot tartani Védjük meg Magyarországot! címmel. Az országjárásban részt vesznek a kormány tagjai, a Fidesz vezető politikusai, országgyűlési képviselői, választókerületi elnökei. „Célunk az, hogy minél több emberrel közvetlenül is eszmét cseréljünk a bevándorlás kérdéséről és a Soros-tervről, amely fenyegeti hazánkat, amely veszélyt jelent Magyarországra” – fogalmazott Hidvéghi.

Mint arról lapunk is beszámolt, a nemzeti konzultációs levelek kipostázása múlt héten kezdődött el, vidéken most küldik ki az első kérdéseket. A választók a kérdőívekkel együtt megkapják Orbán Viktor levelét is, amelyben a kormányfő arra kéri a magyar embereket, vegyenek részt a nemzeti konzultációban, segítsék a kormányt, hogy Brüsszelben megvédhesse a magyar álláspontot a Soros-tervvel szemben.

A kérdések kézbesítése november ­10-ig tart, a válaszadásra pedig november ­24-ig van lehetőség. A konzultációs íveket a Magyar Posta szállítja ki, emellett lehetőség van internetes részvételre is a nemzetikonzultacio.kormany.hu címen.

Hirdetés

Kiemelt

Giovanni Trapattoni szívesen lenne magyar szövetségi kapitány

A 78 éves olasz mesteredző menedzserén keresztül jelezte, hogy szívesen tárgyalna a Magyar Labdarúgó Szövetséggel – mondta Bánki Erik elnökségi tag.

Poszt-trauma

Magyargyalázás megbocsátva

Pedig, ha a bordély becsődöl, nem a bútort (meg a reklámokat) kell cserélni!

Szanyi Tibor becsülete

Csak a miheztartás végett.

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!