2017. május 23., kedd, Dezső napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ket-fiatalember-halt-meg-szentendrei-uton-1500178/

Két fiatalember halt meg a Szentendrei úton

Két vétlen fiatalember – az egyikük Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos – halt meg szombatra virradó éjjel Budapesten, a III. kerületi Szentendrei úton egy közúti balesetben.

A 21 éves versenyző halálhírét a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közölte a honlapján. A baleset másik áldozata Deli Bálint, akiről korábbi iskolája, az Alternatív Közgazdasági Gimnázium is megemlékezik ma délben az intézmény aulájában.

Forrás: MTI

Illegális gyorsulási verseny résztvevője lehetett a vétkes sofőr

A baleset hátteréről annyit tudni, hogy a 21 éves sportoló és 22 éves társa egy BMW-ben várakoztak a piros lámpánál, amikor hátulról nagy sebességgel beléjük csapódott egy jobbkormányos Mercedes. A BMW-ben ülő két fiatal semmit sem tehetett, hogy elkerülje a balesetet, az ütközés olyan erejű volt, hogy a vétlen autó legalább harminc métert repült és a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A Police.hu oldalon megjelent tájékoztatás szerint az ütközést követően a járművek a két pályatest között lévő betonoszlopnak, illetve egy fényjelző készüléknek csapódtak.

A BMW-ben ülő fiatalok hiába voltak bekötve, ez sem mentette meg őket. A balesetet okozó sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte a karambolt. Már a kórházban gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Ellene halált okozó közúti baleset okozása miatt folyik az eljárás. A TV2 Tények úgy értesült, hogy illegális gyorsulási verseny résztvevője csapódhatott a vétlen autóba.

Végzetes karambol

Személyautóval ütközött a Budapestről Pécsre tartó Baranya InterCity szombat délután egy vasúti átjáróban a Tolna megyei Keszőhidegkút és Szakály között – közölte a Mávinform. A katasztrófavédelem információi szerint az autó sofőrje meghalt, azonban a vonaton tartózkodó több mint 130 utas egyike sem sérült meg. A vasúttársaság arról tájékoztatott, hogy a fénysorompó jól működött, amikor az autó a vonat elé hajtott. A szerelvény mintegy 250 méteren át tolta és maga alá gyűrte a járművet, az ütközéstől a mozdony is meghibásodott. (MTI)

 

Hirdetés

Kiemelt

Az atombomba, amely valójában bumeráng

Az egyesített baloldalnak annyira kevés sikerélménye volt az áhított megregulázásunkkal kapcsolatban, hogy kiéheztek egy Magyarországot elítélő határozatra.

Poszt-trauma

Alföldi Róbert ismét coming outolt

Új taggal bővült a Soros-sereg.

Vona Gábor esete a nagy mellénnyel

A Jobbik „cukisodása” tanagyag lesz.

Háborús bűnöshöz hasonlítják Orbánt

Mérgezik a Délvidéket.

Mutatjuk a címlapot, ami felrobbantotta a világhálót

Humor a pöcegödörből.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!