2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/kedden-kiderul-kocsis-mate-felzaklatta-e-migransokat-2452231/

Kedden kiderül, Kocsis Máté felzaklatta-e a migránsokat

A Soros által támogatott szervezet egy Facebook-bejegyzés miatt citálta bíróság elé a rongálást elszenvedő városrész polgármesterét és a Józsefvárosi Önkormányzatot. A kérdéses illegális bevándorlók bizonyára nem sokat tudnak arról, amit a Helsinki Bizottság tesz, hisz számukra teljesen természetes lehet, hogy egy frissen felújított tér megrongálható, összemocskolható, ahogy a polgármesternek az a természetes, hogy felszólítja a rendvédelmi szerveket, közterület-felügyelőket arra, tegyék a dolgukat, védjék meg a II. János Pál papa teret a helyi lakosság számára.

A bíróságnak sikerült immár második alkalommal első fokú döntésig eljutni, ami igen pikáns annak fényében, hogy az egyik érdekelt felet, az önkormányzatot képviselő polgármestert továbbra sem hallgatta meg.

Íme Kocsis Máté bejegyzése azoknak, akik azt még nem olvasták:

„A nemrég felújított II. János Pál pápa terünket teljesen tönkre tették a népvándorlók. Sátrakat építenek, tüzet raknak a parkban, szemetelnek, őrjöngenek, lopnak, késelnek, rongálnak. Ennyi emberi ürülék pedig még soha nem volt közterületen. Ezért a mai napon határozottabb fellépésre és erőforrás-átcsoportosításra utasítottam a közterület-felügyelőket, és ugyanerre kértem a rendőröket is. Kértem a helyi polgárőrséget is, hogy a lehető legnagyobb létszámban legyenek jelen. Meg fogjuk védeni a közvagyont és minden törvényes eszközzel garantálni fogjuk a józsefvárosiak biztonságát! A Keleti Pályaudvar közelsége miatt sok bevándorló választja ezt a teret, pedig Zugló sincs messze, ráadásul ottani kollégám, Karácsony Gergely polgármester úr mindent megad nekik: szállást, kosztot, sőt a pártja még az amúgy veszteséges fővárosi tömegközlekedést is ingyenessé tenné számukra. Majd a magyar adófizetők állják a bevándorlók helyett a számlát, szerinte. Akkor talán jobb, ha odamennek hozzá.”

Az ügy további érdekessége, hogy bár jogerős ítélet még nem született, több balliberális sajtótermék a valóságtól elrugaszkodó tájékoztatása miatt, kénytelen volt helyreigazítást közölni, miközben az említett migránsok nyilván azt sem tudják, micsoda élet-halál harcot vív értük a „független” Helsinki Bizottság.

Kiemelt

Halálos áldozatokkal járó lövöldözés volt egy iskolánál az USA-ban

Két halálos áldozata és 17 sebesültje van kentuckyi középiskolában elkövetett keddi lövöldözésnek.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!