2017. február 23., csütörtök, Alfréd napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/kaosz-hirtv-ben-dobbenet-az-atv-ben-1263508/

Simicska balról előzi a Hit Gyüli televízióját

Káosz a HírTV-ben, döbbenet az ATV-ben

A Magyar Idők információi szerint a HírTV dolgozói értetlenséggel fogadták, hogy Kálmán Olga az ATV-től a hírcsatornához igazol. Úgy tudjuk, hogy nem csak a több mint egy évtizede a tévénél dolgozó kollégák, de az újonnan munkába állók is megdöbbentek. Kálmán Olga érkezését elsősorban az egy éve a köztévétől a HírTV-be szerződött Szöllősi Györgyi műsorvezető érezheti meg, aki könnyen a második vonalba kerülhet. Jelentős bérfeszültséget okozhat a csatornánál, hogy a 888.hu értesülései szerint Kálmán Olga 4 milliós fizetést kaphat a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó médiumnál.

Belső informátoraink szerint már a múlt héten bizonytalan helyzet alakult ki a tévénél, miután kiderült, hogy a csatorna több munkatársa, köztük Nagy Zoltán hírigazgató is a jobboldali EchoTV vezérigazgatójával tárgyalt. Fonyó Károly elnök a múlt héten kénytelen volt értekezleten nyugtatni a dolgozókat, hogy meggátolja a tömeges felmondást.

Forrásaink szerint az ATV-vezetése már régóta aggódik amiatt, hogy Simicska tévéje balról előzi őket. A Hit Gyülekezete tulajdonában álló televízió nehéz helyzetbe került, mert riválisa épp a csatornánál tizenhárom évig dolgozó „sztárműsorvezetőjükkel” akarja elcsábítani baloldali nézőiket.

A HírTV-nél 2015. február 6-a – a nevezetes G-nap – óta változott meg a politikai irányvonal. Bár a csatorna vezetői még ma is tagadják a 180 fokos fordulatot, az Kálmán Olga, a balliberális oldal emblematikus műsorvezetőjének szerződtetésével teljesen nyilvánvaló vált. Ezután logikus lépés lenne, ha az ATV-től szintén távozó Bánó András híradó főszerkesztő is a HírTV-nél kötne ki.

Kiemelt

Kormánydöntés: emelik a Gulágra hurcoltak nyugdíját

Balog Zoltán a Szovjetunióba hurcoltak emlékévének országos zárórendezvényén úgy fogalmazott: sajnos egyre kevesebb ember kaphatja meg ezt a megemelt nyugdíjat.

Poszt-trauma

A Momentum esete a Népfronttal

Tagtoborzó szavazás.

Elképesztő mélységekbe süllyedt a Momentum

Az alelnök a hazugságnál is messzebb ment.

Simicska, Kálmán Olga, meg az Index

Megmosolyogtató interjú a Simicska érdekeltségébe tartozó portálon.

Újabb csapás érte a Hír TV-t

Na vajon most melyik stáb távozik?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!