2017. július 20., csütörtök, Illés napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/jobbik-tovabbra-titkolja-kampanykoltsegeit-1955902/

A Jobbik továbbra is titkolja kampányköltségeit

– A szombaton hatályba lépett fideszes plakáttörvény rávilágít arra, hogy a jövő évi választás közeledtével a Fidesz már nem fél, hanem retteg a Jobbiktól – mondta Jakab Péter. A párt szóvivője szerint a három és fél hónappal ezelőtt indított plakátkampányuk sikerét mutatja, hogy „Orbán Viktor betiltotta” azt, hiszen a plakáttörvény rendkívül szigorúan szankcionálja, ha a Jobbik a plakátokon „kimondja az igazságot”. A jogszabály miatt a kampány szombaton véget ért, a Jobbik felbontotta a plakátcégekkel kötött szerződéseket – közölte Jakab Péter. Az M1 Híradójának a költségekre vonatkozó kérdésére Jakabtól válasz helyett ismét csak egy ígéret érkezett.

Mint mondta, frissítik az adatokat, és hozzávetőlegesen ismertetik a költségeket. A Fidesz szerint a Jobbik továbbra is harcol Simicska Lajos pénzéért, és folyamatosan támadja azt a törvényt, amely megtiltja, hogy az adófizetők pénzéből élő szervezeteket átláthatatlan módon milliárdosok finanszírozzák. Közleményük szerint „a Jobbik fájó szívvel jelentette be, hogy kénytelenek voltak véget vetni a plakátkampányuknak, azonban a Jobbik–Simicska-korrupcióra most sem adtak magyarázatot”. Közölték, Simicska irreálisan alacsony áron adott plakáthelyeket a Jobbiknak – a pártot több száz millióval támogatva –, ami felveti az áfacsalás és a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

Emlékezetes: költségvetési csalás gyanúja miatt nyomozást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Kft. és Mahir Cityposter Kft. ügyletei miatt. A hatóság gyanúja szerint az említett két cég megtéveszthette az adóhatóságot azzal, hogy lényegesen kevesebb hirdetési felületet vallott be annál, mint amennyit valójában a Jobbik rendelkezésére bocsátottak.

Kiemelt

A kapitány kijelölte a férfi kajaknégyeseket a vb-re

500 méteren az Európa-bajnokságon aranyérmes egység, míg 1000 méteren a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Ceiner Benjámin, Pauman Dániel alkotta csapathajó indul.

Poszt-trauma

TGM porig alázta a Momentumot

A ballib megmondóember lerajzolta őket, majd összetépte.

Dobtak egy hátast

És hol vannak még Hosszú Katinkáék?!

A térkép, ami minden szónál többet mond a migránsmentőkről

Georg Spöttle tette közzé.

Csisztu Zsuzsa keményen odacsapott a ballib károgóknak

Nála is betelt a pohár.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!