2017. november 22., szerda, Cecília napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/jeszenszky-geza-szegyellje-magat-2375065/

Jeszenszky Géza szégyellje magát!

Az mno.hu szívesen ad teret alternatív gondolkodásuk miatt elhíresült egykori és jövőbeni politikusoknak, akik hogy, hogy nem kizárólag elvtelen kormánykritikával rukkolnak elő. Ők többnyire hadilábon állnak a tényekkel, mégis ritkaságnak számít az olyan interjú, amely ilyen szinten elrugaszkodik a valóságtól.

Soros-terv

Jeszenszky Géza: „Biztos, hogy nincs Soros-terv. Soros Györgynek vannak változó elgondolásai, de azok az állítások, amiket a szájába adnak, hazugságok.”
A tény: Soros önmaga írta le tervét, honlapunkon itt, eredetiben itt olvasható. (Jeszenszky Géza – úgy sejtjük – tud angolul…)

Kvóta

Jeszenszky Géza: „A kötelező kvóta – úgy tűnik – lekerült a napirendről.”
A tény: Az Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) által október 19-én megszavazott tervezet – elfogadása esetén – lehetővé teszi, hogy az európai uniós tagállamok erejét felmérve alapkvótát, majd pedig, ha ezt túllépnék a számok, akkor szétosztási mechanizmust hozzon létre. A kötelező kvóta tehát – úgy tűnik – éppen 19-én került újra nyilvánosan is napirendre.

Atomenergia

Jeszenszky Géza: „Nem lehet elvetni az atomenergiát, de egy ilyen óriási beruházás, mint Paks II., soha nem fog megtérülni.”
A tény: Az Európai Bizottság szakértőinek október 6-án nyilvánosságra kerülő adatai és következtetései szerint a beruházás nem csak megtérül, de nyereséget is hoz.

Gyalázkodás

Jeszenszky Géza: „El tudom képzelni, hogy a magyar kormány valahol nem is bánta, hogy ilyen dolog történik Kárpátalján, mert akkor nagyobbat szól a tiltakozása.”
A tény: Bárki is (volt) Jeszenszky Géza, szégyellje magát!

(A teljes interjú itt olvasható.)

Hirdetés

Kiemelt

Kövér László: a jövő évi választás az európai politikára is hatással lesz

Jelenleg egy olyan átalakítás zajlik Európában, ahol az államok, a nemzeti kultúrák eltörlése, valamint egy identitás nélküli tömeg kialakítása a vél – mondta Kövér László.

Poszt-trauma

Dollármilliókat áldozott a legénység kiképzésére Soros György

Szemináriumok, tanfolyamok, közvélemény-formálás.

Árulkodó kép Kennedyről

Örökkévalóság fekete keretben.

Nemcsak trollkodik, manipulál is a Momentum

Az új SZDSZ és a kocsmai stílus.

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!