2017. április 29., szombat, Péter napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ismerje-meg-jozsef-attila-genderkorrekt-verset-1469563/

Ismerje meg József Attila genderkorrekt versét!

Csak egy apró változtatás kell hozzá.

Február elején röppent világgá a hír, hogy a Brit Orvosi Kamara szerint az „anya” szó használata diszkriminatív és ódivatú! A liberális métely lassan, de biztosan terjed és fertőz, már a legkedvesebb szavunkat sem kíméli. Rövid ideig tudtunk csak bizakodni, hogy az csak a „fejlett” Nyugatot hálózza be, de rövidesen kiderült, hogy nálunk is divatba jött az agyatlanság: az ELTE szeptembertől elindítja a társadalmi nemek tanulmánya (Gender Studies) című mesterszakot.

Pilhál György: Transzszexmesterkurzus

A tervezett ELTE-mesterszak persze több hagyományőrző (értsd: elavult, heteroszexuális) szervezetnél kiverte a biztosítékot. A KDNP ifjúsági szervezete egyenesen nyílt levélben fordult a rektorhoz.

Eddig északra, meg erőszakra jártak egyes hallgatók, mostantól a göndör szak is nyitott a tudásra éhes elmék érzékenyítése előtt.

De álljunk meg egy próbatételre még mielőtt a Mr. Soros liberális harcosai eltávolítanák Brüsszelből a pisilő kisfiút, akit fütyivel formáztak meg még annak előtt, hogy ő maga eldönthette volna fiú-e, avagy lány akar lenni. És ez tűrhetetlen, amint azt egy spanyol plakátkampány is hirdeti.

Vegyük példaként mondjuk József Attila Borbála című versét. Nem emlékeznek rá? Igazuk lehet, mert nincs is ilyen. De fel kell készülniük arra, hogy az egész nemzet által különös szeretettel idézett „Mama” cím várhatóan eltűnik. A szerencsétlen, sötétségben élő költő még olyan korban élt, amikor felelőtlenül mondhatta valaki az édesanyjának, hogy édesanyám. Rövidesen azonban lehet, hogy ezt az aljas cselekedetet csak titokban, a négy hangszigetelt fal között, magunkban követhetjük el.

Ilyen mélyen felháborító verset pedig csak illegális találkozókon lehet majd szavalni, amelyeket a Tanítanék Mozgalomból kimaradt tanítók szerveznek majd elhagyott városrészeken, titkos lakásokban, jelszavas belépéssel, az akkor már túlhaladott, megvetett és tiltott Anyák napja alkalmából.

Lássuk hát a genderkorrekt szöveteget:

József Attila: Borbála

Már egy hete csak a Borira
gondolok mindig, meg-megállva.
Nyikorgó kosárral ölében,
ment a padlásra, ment serényen.

Milyen aprócska változás, mégis micsoda különbség. A vers gyakorlatilag teljesen értelmét veszíti. És ezzel remekül meg is mutatja, hogy az említett brit orvosoknak álcázott és a hazai genderjanicsároknak mi a céljuk.

Pontosan ez.

P. S.:

József Attila: Thomas Mann üdvözlése

Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők – szabadok, kedvesek
– s mind ember, mert az egyre kevesebb…

Kiemelt

Két esztendő alatt elkészülhet az M4-es gyorsforgalmi Ceglédig

Az M4-es javítja a fővárosi agglomeráció közlekedését és közelebb hozza a fővároshoz Szolnokot.

Poszt-trauma

Túltolta a béreket a Hír TV

Jól fizet Simicska tévéje, csak meddig?

Gyurcsány mégis megszerezte a dokumentumokat

Csak nem azokat.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 4.

A polip működése, nyomásgyakorlása a médián keresztül mutatható be legegyszerűbben.

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!