2018. január 21., vasárnap, Ágnes napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/igy-ir-alhirt-jobbik-mediaja-2592421/

Így ír álhírt a Jobbik médiája!

Öt napra volt szüksége a Jobbik propagandaportáljának, hogy a december 13-i ECHO tévés ANGARD vitaműsorból címlapi álhírt készítsen. Az Alfahíren megjelent, beszélgetésből kiragadott idézet, amelyre a hazugság épül, így szól: „A Fidesz abban gondolkodik, hogy a választások után kelljen kifizetni ezt az összeget a Jobbiknak”.

Ebből kerekedik azután a minősíthetetlen írás, amely G. Fodor Gábornak a Jobbik által vélt igazsághoz való megtérését vizionálja.

Persze, ismét nem kell sánta kutyát kergetnünk, a hazugság tetten érhető, hisz ott az adás videója az interneten. Abból világosan kiderül, miről is van szó.

Arról, hogy egy rádió – meg nem erősített – értesülései szerint a Fideszből valaki arra az álláspontra helyezkedett, hogy… és arról számolt be G. Fodor Gábor, hogy ezt hallotta a rádióban.

Nos, ez az az információ, amelyhez nyilván a megmaradt Vona-hívek nem jutnak hozzá, mert ettől a pillanattól éreznék annak a mocsoknak a bűzét, amely sugárzik az öles (vörös) betűkkel szedett címből: „ELISMERTE A FIDESZES AGYTRÖSZT, HOGY A FIDESZ ÁLL AZ ÁSZ-BÜNTETÉS MÖGÖTT.”

Mivel teljesen nyilvánvaló, hogy a cikket jegyző munkatárs hallgatta az adást, az a szomorú helyzet állt elő, hogy saját olvasóit szándékosan vezette meg, öt napig gondolkodva verte át.

Csakhogy, egy embert nagyon sokáig át lehet verni, sokakat meg kevesebb ideig, de mindenkit örökre…?

 

Kiemelt

Hejce örökké a gyász szimbóluma

Tizenkét éve közös veszteség ért bennünket. Nemcsak egy szomszédos ország katonáit, hanem barátainkat veszítettük el – fogalmazott Simicskó István.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!