2017. január 21., szombat, Ágnes napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hvg-hu-hazudik-magyar-idokrol-1211470/

A hvg.hu hazudik a Magyar Időkről

Helyreigazítunk.

Valótlanságot állított a hvg.hu a Magyar Időkről, de mivel hiába is kérnénk, hogy korrigáljanak, megtesszük mi.

Azt írja Riba István publicista a Szintet lépett a karaktergyilkos Habony-média című cikkében, hogy „Ha a Jobbik nem fordítja saját fegyverét a Fidesz ellen, és nem fúrja meg Orbán Viktor alkotmánymódosítását, feltehetően a választásokig várni kellett volna arra a minden eddiginél gátlástalanabb, személyeskedő és manipulált híradásokkal operáló karaktergyilkos kampányra, amit a kormány és a kormányközeli média indított az ellenzéki képviselők lejáratására. Vona Gáborral kapcsolatban például a Tv2, az Origo és a Magyar Idők Terry Black transzvesztita előadóra és a börtönviselt Zuschlag Jánosra hivatkozva sugallja, hogy homoszexuális lenne.”

Már ott észlelek „némi” pontatlanságot, hogy a Magyar Idők a Habony-média közé van sorolva, hiszen a kiadónk vezetője Liszkay Gábor. De a hvg.hu.nyilván nem véletlenül keveri a szezont a fazonnal. A durva hazugság is teljesen szándékos, ugyanis tényszerűen bizonyítható, hogy a Magyar Idők még csak nem is híresztelte Terry Black Vona Gáborral kapcsolatos megállapításait. Lapunk november 18-i vezércikkében éppen az ellenkező vélemény olvasható: „Mivel ezt [hogy Vona homoszexuális – a szerk.] Terry Black mondta, egy pillanatig sem volt kétséges, hogy hazugság.”

A teljes cikk itt olvasható.

Két eset lehetséges. Riba István egy Michelin-csillagos hazudozó, vagy úgy ír a Magyar Időkről, hogy nem olvassa. Ballib oldalon mindkettő bevett szokás, meg sem lepődöm rajta. A bajai videó óta tudjuk, hogy hvg.hu-nál amúgy is bármi megjelenhet.

Kiemelt

Történelmi lehetőség előtt a magyar–amerikai viszony

Bayer Zsolt arról beszélt, hogy a fennálló világrend leáldozóban van, és egy új kiépítésében Donald Trumpnak meghatározó szerepe lesz.

Poszt-trauma

Ütik a kommentelők Alföldit

Megkönnyezi a himnuszt, mégis keresztbe feküdt az olimpiának.

Soros célkeresztjében Trump és a magyarországi olimpia

Íme a közös pont az olimpia-ellenes civilek és a Trump beiktatását megzavarni készülő szervezet között.

Függetlenek és nem Soros áll mögöttük. Valóban?

Ők akarnak csapást mérni a budapesti olimpiára.

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!