2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hvg-bekerdezte-sorost-2521567/

A HVG bekérdezte Sorost

Pedig mutogatható főgonosz-ügyben az ellenzék sokkal jobban áll.

A HVG kamerával megjelent újságírója igazán remekbe szabott kérdést tett fel a mai kormányinfón Lázár Jánosnak: Miniszter úr naponta mennyit gondol Soros Györgyre? Többször gondol rá, mint saját a családjára vagy a napi munkájára, vagy csak kevesebbet – szólt az épületes kérdés. A kamerás ember kérdése éppen a megfelelő színvonalú válaszban részesült. Pont olyanban, mint amilyen maga a kérdés volt.

Magyarra fordítva a „kérdés” az egy emberhez való általános viszonyulásról, az előítéletről, az egy személy elleni gyűlöletkeltés különböző válfajairól szólt. De miről is? Arról mondjuk, ahogyan a HVG, és az összes többi rettegő baloldali orgánum viszonyul Magyarországot tekintve Vlagyimir Putyinhoz. Előítéletességben, kampányszerűen és a gyűlöletkeltés különböző válfajait tekintve.

Igen tisztelt kamerás úriember, ön és kollégái naponta, óránként, percenként hányszor gondolnak Vlagyimir Putyinra, többször, mint a saját családjukra, gyerekeikre, feleségeikre, vagy a napi munkájukra, vagy csak kevesebbszer? Honlapjuk és lapjaik olvasása alapján ugyanis erősen úgy tűnik, hogy mutogatható főgonosz-ügyben önök mindig is sokkal jobban álltak, mint a kormány!

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!