2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hitelesseg-es-hvg-2463082/

A hitelesség és a HVG

Mint ismeretes a Ferencváros – Debrecen mérkőzés szünetében komoly sérülésekkel járó verekedés tört ki. Az ügyet a rendőrség vizsgálja, a gyanúsítottak előállítása folyamatos. A fővárosi klub is megtette a kötelező lépéseket: kitiltás, kártyafelfüggesztés, szigorúbb ellenőrzés elrendelése stb.

A ballib sajtó gusztustalan módon, az egyébként valóban súlyos ügyből politikai előnyt igyekszik kiszuszakolni az ellenzék számára. Szinte mindennaposak a verekedésről szóló cikkek, amelyek nyilvánvaló célja a Fidesz egyik alelnökének és egyben a Ferencváros elnökének Kubatov Gábornak a negatív színben való feltüntetése.

Most éppen a HVG rittyentett egy cikket az elvbarát 444.hu nyomán a Fradi meccsen történtekről. Úgy látszik, annyira fontos a politikai célokat szem előtt tartó „megrendelőknek” a tüzelés a célpontra, hogy az alapvető újságírói körültekintést is mellőzik, vagy csupán ennyire tájékozatlanok:

A sajnálatos incidens nem az FTC-DVTK mérkőzésen történt.

Leonardo da Vinci szerint, aki keveset gondolkodik, az sokat téved.

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!