2017. január 21., szombat, Ágnes napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hir-tv-nem-tud-mit-kezdeni-kalman-olgaval-1270270/

Kálmán Olga miatt mentegetőzött a HírTV-s vezető

Felháborodott munkatársak mondhatnak fel a balliberális műsorvezető miatt.

Még nem alakult ki, hogy milyen műsort kap Kálmán Olga a HírTV-ben – értesült a Magyar Idők. Ahogy lapunk beszámolt róla, a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó televíziónál nagy felháborodást okozott az ATV műsorvezetőjének érkezése és 4 milliós fizetése is.

Forrásaink szerint Tarr Péter a hírcsatorna vezérigazgató-helyettese a tegnapi szokásos eligazításon azzal mentegette magát, hogy őt nem vonták be a tárgyalásfolyamatba, és még nem is tudja, milyen műsort adjon Kálmán Olgának. Bizonytalan a helyzete Szöllősi Györgyinek, a Magyarország élőben című műsor vezetőjének, akit a csúcsgázsiért átigazoló ATV-s sztárriporter szoríthat ki az esti műsorsávból.

Kálmán Olga érkezése miatt a hírcsatornát újabb munkatársak hagyhatják el, akik vállalhatatlannak tartják a csatorna irányvonalát. Nagy Zoltán, a HírTV hírigazgatója nemrég az EchoTV vezetőjével tárgyalt, Császár Attila riporter-műsorvezető pedig januártól már a Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó tévében dolgozik. Információink szerint a HírTV-ben nemsokára több más meghatározó munkatárs is bejelentheti távozását.

Kiemelt

Történelmi lehetőség előtt a magyar–amerikai viszony

Bayer Zsolt arról beszélt, hogy a fennálló világrend leáldozóban van, és egy új kiépítésében Donald Trumpnak meghatározó szerepe lesz.

Poszt-trauma

Ütik a kommentelők Alföldit

Megkönnyezi a himnuszt, mégis keresztbe feküdt az olimpiának.

Soros célkeresztjében Trump és a magyarországi olimpia

Íme a közös pont az olimpia-ellenes civilek és a Trump beiktatását megzavarni készülő szervezet között.

Függetlenek és nem Soros áll mögöttük. Valóban?

Ők akarnak csapást mérni a budapesti olimpiára.

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!