2017. november 21., kedd, Olivér napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hazudott-444-hu-kalomistarol-2456407/

Hazudott a 444.hu Kálomistáról

Kétmilliós sérelemdíj megfizetésére kötelezte a 444.hu-t a Fővárosi Ítélőtábla, amiért valótlanságokat állított Kálomista Gábor producerről; valamint közel 400 ezer forint illetéket kell megtérítenie az államnak – írta az Origó.

Kálomista Gábor egy tavaly októberben megjelent cikk miatt tett feljelentést, mivel a portál azt állította, hogy húsz filmest kirúgatott a Kút című film egyik jelenete miatt, amelyben a producerről készített korábbi felvétel látható. A valóság ezzel szemben az, hogy egyetlen munkatársnak sem mondtak fel, mindössze egy vágóasszisztenssel és egy operatőrrel bontottak szerződést közös megegyezéssel – kizárólag szakmai okokból.

A producer az ítélet kapcsán lapunknak elmondta: a hazugság odáig fajult, hogy aláírást gyűjtöttek ellene, mondván elítélik, hogy méltánytalanul, embertelenül vált meg kollégáitól. – Ebből persze semmi sem volt igaz. A 444.hu-nak egyértelműen a hangulatkeltés, a lejáratás és az ellehetetlenítés volt a célja – fogalmazott Kálomista Gábor.

Hirdetés

Kiemelt

Tovább szépül a Budakeszi Vadaspark

A tervek szerint bővítik a Budakeszi Vadaspark területét, ahol a látogatók megnyerése érdekében folyamatosan fejlesztenek.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!