2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/havas-tanar-ur-es-sotet-arnyak-2541847/

Havas tanár úr és a sötét árnyak

Itt a legújabb zaklatási ügy!

Havas Henrik pályafutása eddig is bővelkedett hollywoodi fordulatokban.

Gondoljunk csak bele, milyen kacifántos utat járt be hősünk az autóvillamossági szerelőműhelyek világától, az újságíráson át a címzetes államtitkári poszt érintésével, a ballib megmondóember szerepköréig.

Közben született pár bestseller Havas tollából a kurvákról, gyilkosokról, drogosokról és most mintegy megkoronázva írói munkásságát, a Jobbik elnökéről, Vona Gáborról írt könyvet. Annak a pártnak az elnökéről, amelyet nem is olyan rég még be akart tiltatni.

Szóval, a Tanár úr köpönyege fordult párszor az évek során, szinte alig tudtuk követni. Egy valami maradt csupán állandó: a végtelen szerénység, amely csak úgy sugárzik a megszólalásaiból.

Most azonban olyan dolog történt, amely más megvilágításba helyezheti a Havas-jelenséget.

Baukó Éva szexuális zaklatással vádolta meg az ATV műsorvezetőjét.

A Való Világ egykori celebje kitálalt. Több hétig ő volt Havas Henrik személyi titkára, és elmondása szerint a Tanár úr szexuálisan zaklatta, perverz ajánlatokat tett neki.

A történet igazságtartalmát nem ismerjük. De az felvet néhány kérdést, hogy a műveltségére oly büszke Havas, hogy vehetett fel ilyen fontos pozícióba maga mellé egy olyan embert, aki a Story magazin információi szerint a New York-ot sem tudta helyesen leírni. Elképzelhető, hogy nem VV Évi intellektusa volt a legnyomósabb érv a felvétele mellett?

Mindenesetre – a fenti New York-os hasonlathoz kapcsolódva – az egykori valóságshow szereplő elmondása szerint a (C)anal street-nél megszakadt a gyümölcsözőnek induló munkakapcsolat.

Azóta sok víz lefolyt a vén Dunán. Havas tanár úr mostanában új munkakapcsolatot alakított ki, ezúttal Vona Gáborral.

Várjuk a fejleményeket!

Kiemelt

Boldogságügyi miniszter

Időről időre megjelennek boldogságindexek, amelyek a különböző országok közt állítanak fel rangsort, hogy hol boldogabbak, hol szomorúbbak az emberek. Mi ez utóbbiak közt szereplünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!